"Uhhhmmmmmm"

Poznata je po aferi s američkim predsjednikom, a zbog jednog komentara proglasili ju pobjednicom interneta

Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) +0 Monica Lewinsky (Foto: Getty) Galerija

Monica Lewinsky je odgovorila na komentar komičarke Sarah Cooper te je odmah osvojila internet.

Monica Lewinsky, kojoj je život obilježila afera s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom, jednim je komentarom na Twitteru oduševila sve.

"Moj savjet mlađim generacijama: Napravite sada svoje pogreške. Jer jedva ćete ih se sjećati kada budete imali 40 godina. A onda ćete imati priliku ponoviti te pogreške i sve će biti zabavno", napisala je na Twitteru komičarka Sarah Cooper, a komentar koji je napisala Lewinsky oduševio je mnoge.

"Uhhhmmmmmm", napisala je Monica te nije dugo trebalo da ju proglase "pobjednicom interneta".

"Tvoj odgovor je zlato", "Samo nastavi komentirati", "Nisi ti kriva za to što ti se dogodilo", samo su neki od komentara na njezin tvit.

Monica Lewinsky je radila kao pripravnica u Bijeloj kući dok je Bill Clinton bio američki predsjednik.

Par je imao aferu koja je odjeknula u svjetskim medijima te joj je zauvijek obilježila život. Clinton je u ožujku ove godine istaknuo kako mu je žao što se sve onda događalo, a objasnio je kako je u to vrijeme bio pod velikim pritiskom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Naya Rivera (FOTO: Getty) Celebrity Bivši dečko oglasio se o nestanku lijepe glumice, na nesretni događaj i njihova sina reagirao je na svoj način

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene