Anonimni član Akademije objavio je svoje bilješke o filmovima koji se ove godine natječu za Oscara, a neke je pošteno iskritizirao.

Galerija


U nedjelju 25. travnja održava se 93. po redu dodjela prestižnih filmskih nagrada Oscar, a ove godine se za najveće priznanje natječe čak osam igranih filmova.

Vezani članci Amanda Seyfried Zanimljiv dekolte slatkice iz romantičnih komedija ukrao sve poglede, u ovakvom izdanju još je nismo vidjeli Scena iz filma Mank Crno-bijeli film "Mank" ima čak 10 nominacija, hoće li se ponoviti priča s dodjele Oscara iz davne 1942. godine?

O nominacijama i pobjednicima svake godine glasovanjem odlučuju članovi Akademije, koju uglavnom čine glumci i drugi Oskarovci, no pravila za članstvo mijenjaju se svake godine.

A učio ovogodišnje dodjele, u javnost su procurile bilješke jednog člana koji je u njima brutalno popljuvao neke od filmova koji se natječu za zlatni kipić.

"Stvarno volim Davida Finchera kao redatelja, ali 'Mank' je dosadan i previše podilazi publici", napisao je anonimni član Akademije koji je, kako tvrdi, i sam nominiran za Oscara, a njegove je bilješke objavio Hollywood Reporter.

Naglasio je i kako njegovo mišljenje ne odražava i mišljenje ostalih članova Akademije, ali ga je odlučio podijeliti kako bi javnosti dočarao o čemu razmišljaju glasači dok biraju filmove koji će se natjecati za Oscara.

Film "Čikaška sedmorka" opisao je kao prosječni televizijsko ostvarenje koje ne zaslužuje pobijediti te je redatelju Aarona Sorkina poručio da je loš u tom poslu i da je puno bolji kao pisac.

No za neke filmove je ipak imao i poneku riječ hvale.

"'Minari' je prekrasan i mislim da ima najveću šansu za pobjedu, ali je i iscrpljujuće spor. 'Zvuk metala' je također dosta spor, no glumci su sjajni", napisao je. Nahvalio je i filmove "Otac" te "Djevojka obećava", a kazao je i kako smatra da bi pobjedu ove godine trebao odnijeti film "Zemlja Nomada".

Meghan Markle prošetala sa sinom Archiejem kojeg javnost nije dugo vidjela, a pokazala je i svoj poveći, trudnički trbuh

Jennifer Aniston iznenadila obožavatelje predivnom fotografijom u toplesu, nevjerojatno je kako izgleda u 53. godini!