radovi u punom jeku

Pogledajte kako teku posljednje pripreme za naiščekivaniju filmsku noć u godini, ali ovaj put u dosad neviđenom izdanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

93. dodjela nagrade Oscar će se održati u Dolby Theatru i Union Stationu, a ispred tih zgrada se nalaze kamioni i sve je ograđeno prometnim čunjevima dok traju posljednji radovi.

U tijeku su posljednje pripreme za 93. dodjelu prestižne nagrade Oscar koja će biti drugačija od svih prošlih zbog pandemije koronavirusa, ali i načina uređenja. 

Pogledaj i ovo showbuzz Jeste li ga gledali? Crno-bijeli film "Mank" ima čak 10 nominacija, hoće li se ponoviti priča s dodjele Oscara iz davne 1942. godine?

Održat će se 25., odnosno 26. travnja po srednjoeuropskom ljetnom vremenu i glavni za uređenje scene njujorški arhitekt David Rockwell. On je dizajnirao prostor Dolby Theatrea za 81. i 82. dodjelu, a ove godine će prvi put to učiniti s Union Stationom. 

Riječ je o glavnoj željezničkoj stanici u Los Angelesu na kojoj je nedavno završeno osmogodišnje preuređenje u vrijednosti od četiri milijuna dolara pa će izgledati odlično u nedjelju za zvijezde i gledatelje diljem svijeta. 

Moto za dodjelu je: "Ponesite svoju ljubav prema prema filmu" i opisan je kao: "Proslava globalne zahvalnosti moći filma koji potiče povezanost, obrazovanje i nadahnjuje nas da pričamo vlastite priče". 

Rockwell je otkrio koje su mjere poduzeli kako bi se držali mjera opreza zbog koronavirusa, ali i način na koji su uredili prostor.

"Stavili smo mnoštvo stolova i stolaca po uzoru na uređenje u kafiću, masivne art deco lustere i podove od mramora. Svaki stol će imati lampe inspirirane Oscarima i publiku će odvajati digitalni okviri za slike koji će prikazivati fotografije s prošlih dodjela. Kasnije će na njima ići prijenos uživo. U prostoru će biti i kabina za DJ-a, barova i dijelova za odmor", ispričali su neke od detalja. 

Prema fotografijama, koje su se pojavile, vidljivo je da su pripreme za dodjelu pred Union Stationom i Dolby Theater u punom jeku. Prostor ispred zgrada je ograđen prometnim čunjevima i parkirano je niz kamiona. 

Građani su upozoreni da su ulice zatvorene i zamoljeni su da koriste alternativne puteve, a neki obožavatelji Oscara su se okupili i promatrali pripreme. 

Više fotografija pogledajte ovdje. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Marko Perković Thompson Celebrity Divna gesta Thompsonove samozatajne supruge koja je i njega potaknula na hvalevrijedan potez: "E to je veličina"

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene