postoji jedna kvaka

Konačno se zna hoće li uzvanici na ovogodišnjim Oscarima nositi maske, a donesena mjera pomalo je nelogična

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uzvanici na odovodišnjoj dodjeli nagrada Oscar neće trebati nositi maske pred kamerama, ali hoće kada se kamere ugase.

Svega nekoliko dana dijeli nas od 93. po redu dodjele filmske nagrade Oscar u Los Angelesu, a organizatori dodjele u ponedjeljak su proglasili mjere protiv širenja pandemije koronavirusa koje će se provoditi na svečanosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Posebna žena Ispisala je filmsku povijest i povijest dodjele Oscara, postigla je nešto što nitko prije nje nije uspio

Dugo se nagađalo hoće li uzvanici morati nositi maske na dodjeli ili ne, a donesena odluka pomalo je nelogična. Uzvanici na ovogodišnjoj dodjeli neće trebati nositi zaštitne maske pred kamerama tijekom ceremonije koja će se uživo emitirati u nedjelju 25 travnja, piše Variety, no postoji jedna kvaka. Kada se kamere ugase, tijekom pauze za reklame, nominirane, njihove goste, prezentere i druge uzvanike na dodjeli zamolit će se da stave maske jer je trećina budžeta produkcije namijenjena provođenju protupandemijskih mjera.

Ovogodišnja ceremonija dodjele Oscara osmišljena je poput filma pa će pobjednici imati više vremena za svoje govore. Održat će se na dvije lokacije u Los Angelesu - kazalištu Dolby i staroj željezničkoj stanici Union Station.

Jedan od producenata Steven Soderbergh između ostalog je i prijenos koji će trajati tri sata opisao filmskim, a zna se i da će ga začiniti najveće filmske zvijezde poput Brada Pitta, Harrisona Forda i Halle Berry, koji će "glumiti sebe" ili barem neku od svojih verzija. Poznato je i da će biti 170 uzvanika.

Ispred dvorane predviđen je prostor na kojem će se kretati nominirani, družiti se i uživati u piću, a Soderbergh kaže da se nada da će Oscari svijetu dati uvid što će biti moguće kada se većina ljudi cijepi protiv korone. Dodao je i kako su neobične i jedinstvene okolnosti dodjele Oscara u doba pandemije pružile prilike za isprobavanje nekih stvari koje dosad još nisu bile viđene.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: AFP) +7 Monica Bellucci (Foto: Instagram) Celebrity Ispod ove sijede kose krije se seks-bomba koja je već godinama san mnogih muškaraca, a njezina ljepota baš nimalo ne blijedi

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene