pogledajte kako su izgledali

Teško je povjerovati da su ove fotke Maje Šuput nastale prije 14 godina, a uz nju je već tada bio i Marko Grubnić

Maja Šuput i Frano Ridjan prva emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan prva emisija TLZP Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Frano Ridjan prva emisija TLZP Galerija

Pogledajte kako su Maja Šuput i Marko Grubnić izgledali 2007. godine na snimanju njezina spota za pjesmu "Ni na nebu, ni na zemlji".

Pjevačica Maja Šuput (41) u glazbenim vodama zaplivala s grupom Enjoy nakon čega je izgradila uspješnu solo karijeru i stekla titulu kraljice svadbi.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Od samih glazbenih početaka Maja se trudila izgledati atraktivno, što potvrđuju i njezine fotke iz 2007. godine koje su sada opet isplivale u javnosti.

Pjevačica je već tada surađivala stilistom Markom Grubnićem koji se brinuo za njezin izgled u spotu za pjesmu "Ni na nebu, ni na zemlji", a njihova je suradnja s godinama prerasla i u veliko prijateljstvo koje traje i danas.

Šuput se u spotu pridružio i plesač Ištvan Varga koji joj je bio i partner u prvoj sezoni showa Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Od tada je prošlo već 14 godina, a najveća promjena očituje se u Majinom stilu koji se mijenjao zajedno s trendovima dok godine nisu ostavile puno traga na njezinu izgledu. A iako se s godinama nije puno promijenila, dogodile su joj se brojne životne promjene.

Šuput se 2019. godine udala za Nenada Tatarinova nakon što su u vezi bili dvije godine, a par je ovog ožujka dobio sina kojemu su dali ime Bloom.

Pjevačica se prošle godine okušala i kao voditeljica u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem 2016. bila natjecateljica. Njezina suradnja s voditeljem Franom Ridjanom pokazala se uspješnom pa su zajedno dobili priliku voditi i novu All stars sezonu showa koja je okupila osmero najboljih natjecatelja iz prošlih sezona i čija je emitiranjem započelo prošle nedjelje.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene