Pogledajte kako su Maja Šuput i Marko Grubnić izgledali 2007. godine na snimanju njezina spota za pjesmu "Ni na nebu, ni na zemlji".

Galerija


Pjevačica Maja Šuput (41) u glazbenim vodama zaplivala s grupom Enjoy nakon čega je izgradila uspješnu solo karijeru i stekla titulu kraljice svadbi.

Vezani članci Lana Jurčević Domaće zvijezde otkrivaju kako se nose s govorom mržnje na društvenim mrežama: ''Mislim da sam blokirala oko pet tisuća ljudi!'' Maja Šuput i Marko Grubnić - 6 Maja Šuput otkrila da joj je Grubnić došao u goste i pohvalila se poklonom koji je donio njezinu sinu

Od samih glazbenih početaka Maja se trudila izgledati atraktivno, što potvrđuju i njezine fotke iz 2007. godine koje su sada opet isplivale u javnosti.

Pjevačica je već tada surađivala stilistom Markom Grubnićem koji se brinuo za njezin izgled u spotu za pjesmu "Ni na nebu, ni na zemlji", a njihova je suradnja s godinama prerasla i u veliko prijateljstvo koje traje i danas.

Šuput se u spotu pridružio i plesač Ištvan Varga koji joj je bio i partner u prvoj sezoni showa Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Od tada je prošlo već 14 godina, a najveća promjena očituje se u Majinom stilu koji se mijenjao zajedno s trendovima dok godine nisu ostavile puno traga na njezinu izgledu. A iako se s godinama nije puno promijenila, dogodile su joj se brojne životne promjene.

Šuput se 2019. godine udala za Nenada Tatarinova nakon što su u vezi bili dvije godine, a par je ovog ožujka dobio sina kojemu su dali ime Bloom.

Pjevačica se prošle godine okušala i kao voditeljica u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem 2016. bila natjecateljica. Njezina suradnja s voditeljem Franom Ridjanom pokazala se uspješnom pa su zajedno dobili priliku voditi i novu All stars sezonu showa koja je okupila osmero najboljih natjecatelja iz prošlih sezona i čija je emitiranjem započelo prošle nedjelje.

Sjećate se djevojčice koja je prije 10 godina ukrala pažnju s kraljevskog poljupca? Evo gdje je i kako izgleda ova mala zvijezda danas

Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima