Maja Šuput i Frano Ridjan vodit će i novu sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", a pjevačica je istaknula da jedva čeka 25. travnja i početak omiljenog showa.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s kolegom iz showa "Tvoje lice zvuči poznato", Franom Ridjanom, te je istaknula kako s velikim uzbuđenjem čeka nedjelju 25. travnja i početak nove sezone omiljenog showa.

Vezani članci Maja Šuput treća emisija TLZP - 8 Maja Šuput otkrila gdje se i s kim prvi put poljubila, njezino priznanje sve je nasmijalo do suza! Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP - 13 Pogledajte preslatki trenutak u kojem je Frano potapšao Majin trudnički trbuh i što je poručio malenom Bloomu!

"U showu u kojem ženama lijepe brkove i bradu, a muškarcima oblače haljine i štikle, nije neobično da je voditeljica super trudna. Budite s nama u All Stars sezoni, sa već poznatim kandidatima i žirijem a što se voditelja tiče, ove sezone imamo Blooma kao pojačanje pa nas je službeno troje", napisala je Maja u opisu fotke.

"Jedva čekam", "Ajmo", "Najbolja zabavna emisija", samo su neki od komentara na njezinu fotku.

Podsjetimo, Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić izvuči će svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i spremni su za ulazak u transformator, smijeh, zabavu i najjače glazbene brojeve. Show "Tvoje lice zvuči poznato" vraća se na Novu TV u nedjelju 25. travnja!

Maja Šuput i Frano Ridjan iz emisije u emisiju će nas voditi kroz glazbeni i stilski vremeplov, a Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin ponovno će zasjesti u stolice žirija.

Kraljica je sa sobom na sprovodu imala dvije posebne stvari kao uspomene na ljubav s Philipom

Lice koje je uništila operacijama skriva iza velikih naočala i šešira, njena pojava danas je pomalo uznemirujuća