Maja Šuput objavila je fotografiju muža Nenada Tatarinova sa sinom Bloomom, a divnu fotografiju nisu mogle ne komentirati Nina Badrić i Jelena Rozga.

Galerija


Maja Šuput uživa u majčinstvu i ne skriva koliko ju raznježe prizori njezinog muža Nenada Tatarinova s njihovim sinom Bloomom te često dijeli njihove fotografije na Instagramu. 

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja i Nenad baš uživaju u prvom Uskrsu sa sinčićem, a ne mogu sakriti ni koliko su zaljubljeni jedno u drugo Maja Šuput Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

"Pogled koji rastapa srca", napisala je pjevačica uz objavu. Na slici Nenad drži sinčića i lice od malenog je u prvom planu, a taj je prizor osvojio mnoge Majine pratiteljice pa i poznate kolegice sa estrade. 

"A što sam sladak", napisala je Nina Badrić. Jelena Rozga je u komentar stavila emotikone sa srcima na mjestu očiju. 

"Tatin sin", "Isti tata", "Eto, Majo, sad imaš sve", "Zlato", "Šećer preslatki", "Slatko malo stvorenje", "Aa medenko", "Savršenstvo", "Ljubav najveća", komentirali su pratitelji. 

Inače, Maja i Nenad su sina dobili 17. ožujka. Pjevačica je rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a sinovo je ime odala tek 10 dana nakon njegova rođenja, kada je podijelila i prve fotke na kojima mu je pokazala lice.

I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći