fotke iz slavnih dana

Ovako je atraktivna Tara izgledala kad je s grupom Karma pokorila svijet, oskudnim kostimićima dodatno je podizala atmosferu na nastupima

Majda Šušelj Tara (Foto: Screenshot) Majda Šušelj Tara (Foto: Screenshot) Screenshot 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Majda Šušelj Tara (Foto: Screenshot) +0 Tara Šušelj (FOTO: Petar Krajačić Vilović) Galerija

Grupa Karma je u 2000-ima bila prava dance senzacija i njihova popularnost je sezala daleko izvan granica Hrvatske, a posebnu pažnju privlačila je atraktivna pjevačica Tara Šušelj.

S hitovima koji se pjevaju i danas, poput "Noćas te ne dam nikome", "Prije nego mi haljinu svučeš", "Zemljotres", "Sedam dana" i "Amore mio" grupa Karma je početkom 2000-ih poharala domaće, ali i inozemno tržište te su svojevremeno slovili kao najunosniji hrvatski glazbeni izvozni proizvod.

Pogledaj i ovo Majda Šušelj - 5 Evo kako izgleda danas! S grupom Karma dominirala je glazbenom scenom 2000-ih, a onda se posvetila majčinstvu i jednom drugom poslu!

Mnogi su se tada čudili popularnosti grupe izvan granica Hrvatske, a mediji su ih stopu pratili na turnejama po Sloveniji, Češkoj, Poljskoj, pa čak i dalekoj Kini.

Sada su isplivale fotografije s njihove turneje po Slovačkoj 2005. godine koje svjedoče njihovoj ogromnoj popularnosti. Posebnu pažnju na turneji je privlačila atraktivna pjevačica Tara Šušelj koja je izmjenjivala seksi scenske outfite. Njezini oskudni kostimići malo su ostavljali mašti i dodatno su zapalili atmosferu među ionako već euforičnom publikom.

Istrijanka Tara, čije je pravo ime Majda, s Karmom je više od deset godina na putu provodila po 300 dana godišnje, a onda je 2014. odlučila napustiti grupu.

Na scenu se ponovno vratila u rujnu 2018. godine s pop pjesmom "Lagano", nakon četverogodišnje stanke.

"Meni će Karma uvijek biti velika stvar u mojoj karijeri i dio moje ponosne prošlosti. No sada se želim isprofilirati kao samo svoja pjevačica i imati vlastiti projekt", naglasila je tada.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli T A R A(ex Karma)official💋🎤 (@tara_ex_karma_official)

Otkad je napustila Karmu, Tara je s partnerom Michaelom Pavlovićem, počasnim konzulom Kraljevine Tajlanda, dobila kćer Niku i posvetila se majčinstvu.

Već duže vrijeme piše i dječje pjesme na talijanskom, a s jednom od njih predstavit će se i njezina kći na dječjem festivalu koji organizira Talijanska unija.

"Ona pleše, pjeva, ne na moj nagovor. Ja sam rekla, Nika, ukoliko to bude tvoja želja ja ću te podržati. Ako ne, isto tako ću prihvatiti tvoj put. Ona stvarno uživa", pohvalila se krajem prošle godine za IN Magazin.

Uz majčinstvo te glazbu, Tara uživa i u još jednoj ulozi. Onoj radijske voditeljice. S posebnim guštom u emisiji ugošćuje svoje kolege glazbenike , a ovo joj nije prvi doticaj s radijskim eterom.

"Radila sam i prije 10 godina vikend šihte, jutarnje nakon koncerta, demolirane, ko čisti zombi", kazala je tada.

Kako je Tara izgledala dok je žarila i palili s grupom Karma i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene