Tara Šušelj napustila je grupu Karma 2014., a na scenu se vratila četiri godine kasnije te sada razmišlja o osvajanju talijanskog tržišta.

Galerija


Tara Šušelj bila je prva pjevačica nekadašnje popularne domaće dance-grupe Karma koja je osnovana 1999. godine.

Vezani članci Severina Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke! Josipa Lisac Josipa Lisac prisjetila se kako je izgledala u svojim tridesetima, a pogledajte i kako se mijenjala tijekom godina

S hitovima koji se pjevaju i danas, poput "Noćas te ne dam nikome", "Prije nego mi haljinu svučeš", "Zemljotres", "Sedam dana" i "Amore mio" tada su poharali domaće, ali i inozemno tržište te su svojevremeno slovili kao najunosniji hrvatski glazbeni izvozni proizvod. Mnogi su se tada čudili popularnosti grupe izvan granica Hrvatske, a mediji su ih stopu pratili na turnejama po Češkoj, Slovačkoj, pa čak i dalekoj Kini.

Istranka Tara, čije je pravo ime Majda, s Karmom je više od deset godina na putu provodila po 300 dana godišnje, a onda je 2014. odlučila napustiti grupu.

"Ostvarili smo svoje snove i zaradili mnogo novca, a naš je razlaz počeo 2011. godine jer je svatko imao drugačije viđenje naše budućnosti. Iako smo sve troje u bendu bili prijatelji, svatko od nas želio je nešto drugo. Meni je tada obitelj bila prioritet i kao žena, morala sam stati s poslom da bih postala majka", kazala je pjevačica kada se odlučila vratiti na domaću scenu.

Nakon četverogodišnje stanke elektronsku glazbu zamijenila je zabavnom i pop-glazbom te se u rujnu 2018. godine vratila s pjesmom "Lagano".

"Meni će Karma uvijek biti velika stvar u mojoj karijeri i dio moje ponosne prošlosti. No sada se želim isprofilirati kao samo svoja pjevačica i imati vlastiti projekt", naglasila je tada.

Otkad je napustila Karmu, Tara je s partnerom Michaelom Pavlovićem, počasnim konzulom Kraljevine Tajlanda, dobila kćer Niku i posvetila se majčinstvu. Veza diplomata i pjevačice zainteresirala je i jednu njemačku televiziju da o njima snimi priču.

"Pronašli su nas, bila im je isto zanimljiva priča tog čudnog spoja glazbe i čovjeka koji je diplomat. Došli su i stvarno su se iznenadili, bilo im je jako lijepo'', ispričala je za IN magazin 2019. godine kada je s pjevačem Ivanom Zakom snimila duet "Naj naj".

Njih dvoje nedavno su ponovno udružili snage i Tara je prvi put u karijeri snimila baladu. Pjesmu "Na vrhu" napisao joj je upravo Zak, a uz glazbenu karijeru u Lijepoj Našoj, ponovno je krenula je i u osvajanje inozemstva.

Osim što piše dječje pjesme na talijanskom za tamošnje dječje festivale, razmišlja i o osvajanju talijanskog tržišta svojim pjesmama.

"Da, meni je praktički materinji jezik. U doba pandemije kad je bilo sve zatvoreno, kad se ništa nije događalo, pronašla sam neko utočište, sjela sam za klavir i počela pisati", otkrila je za IN magazin, a pohvalila se i da je nedavno postala radijski DJ.

Sada su u javnost ponovno isplivale njezine fotografije iz vremena kada je žarila i palila u Karmi, točnije sa snimanja spota za njihovu pjesmu "Ko je ta?" iz 2007. godine. Kako je Tara tada izgledala i koliko se s godinama (nije) promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

Pred njenim oblinama i tetovažama pokleknula su tri poznata frajera, a kad vidite kako izgleda u 41. godini, nije ni čudno!

Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!