Atraktivnim spotom Tara pokazala da može konkurirati stasom i glasom.

Galerija


Novom pjesmom ''Lagano'' nekadašnja pjevačica grupe Karma vratila se ambiciozno na hrvatsku estradu. Nakon četverogodišnje stanke Tara Šušelj (36) elektronsku glazbu zamijenila je zabavnom i pop-glazbom. Atraktivnim spotom koji upravo predstavlja ova lijepa pjevačica pokazala je da može konkurirati mnogim kolegicama i stasom i glasom. Iako su je, kaže, neki možda i zaboravili jer je dugo nije bilo na sceni, sada se vratila u potpunosti, i to prvenstveno zahvaljujući svojoj vjernoj publici koja ju je svih godina aktivno pratila i podržavala na društvenim mrežama, ali i zbog vlastite strasti.

Vezani članci Karma Ruka pravde možda je spora, ali karma se zato uvijek pobrine za brzu i bolnu osvetu Slika nije dostupna Sjećate se grupe Karma? Upoznajte i njihovu NOVU pjevačicu!

''Meni će Karma uvijek biti velika stvar u mojoj karijeri i dio moje ponosne prošlosti. No sada se želim isprofilirati kao samo svoja pjevačica i imati vlastiti projekt. Zanima me zabavna pop-glazba i rad s mnogim talentiranim vrhunskim autorima s kojima dosad nisam mogla surađivati. Neno Ninčević, Ljubo Šeperić, Loris Močibob i Mario Mikšić moji su novi autori. Nikad nisam namjeravala prestati se baviti glazbom, trebala mi je samo pauza zbog obiteljskih obveza. Sada sam puna energije i želje da se vratim na svoje staro radno mjesto i svojoj ljubavi – publici'', kazala je ova raspjevana Istrijanka koja je svoje mjesto na estradnom nebu pronašla već odavno, a sada mu se vratila pod okriljem svoje nekadašnje diskografske kuće Menart, za koju je svojedobno snimala albume u danas nedostižnim dijamantnim nakladama.

Kad je otišla iz Karme 2014. godine, kaže, bila je na vrhuncu karijere. Više od deset godina na putu je provodila više od 300 dana godišnje. Mnogi su se tada čudili i raspisivali romane o popularnosti njezine grupe izvan granica Hrvatske, a mediji su ih stopu pratili na turnejama izvan Hrvatske; po Češkoj, Slovačkoj, čak i dalekoj Kini. Tada su joj čak i laskali da je njezina grupa postala najunosniji hrvatski glazbeni izvozni proizvod.

„Ostvarili smo svoje snove i zaradili puno novca, a naš je razlaz počeo 2011. godine jer je svatko imao drugačije viđenje naše budućnosti. Iako smo svo troje u bendu bili prijatelji, svatko od nas je želio nešto drugo. Meni je tada obitelj bila prioritet i kao žena, morala sam stati s poslom da bih postala majka. Dance glazba jest obilježila moju dosadašnju karijeru, ali dovoljno sam sazrela kao pjevačica i kao osoba da želim sada pjevati ono što meni iskreno najbolje leži i što ja jako volim. Zabavna pop-glazba moja je nova karijera. Okružena pravim timom suradnika, sa zadovoljstvom ću vam svakih nekoliko mjeseci pripremati zanimljive novitete“, kaže lijepa Tara, kojoj će povratak na glazbenu scenu itekako olakšati novi tim suradnika. Postala je članica nove glazbene obitelji Lupo Musica, ugledne domaće agencije koja zastupa Jasmina Stavrosa, Mladena Grdovića, Zlatka Pejakovića, Željka Bebeka... A to je nezaustavljivi stroj koji od zabavnih pjevača čini respektabilna estradna imena.

Tara Šušelj (FOTO: Petar Krajačić Vilović)
Tara Šušelj (FOTO: Petar Krajačić Vilović)