''pipi djevojka!''

Ana Sasso prvi put u javnosti poslije dugo vremena, evo kako izgleda 38 godina nakon reklame zbog koje je postala seks-simbol!

Ana Sasso (Foto: Instagram) Ana Sasso (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso (Foto: Instagram) Ana Sasso (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ana Sasso (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Ana Sasso (Foto: Facebook) Ana Sasso (Foto: Facebook) Ana Sasso (Foto: Facebook) Ana Sasso (Foto: Facebook) +0 Ana Sasso (Foto: Facebook) Galerija

Ana Sasso proslavila se u 80-ima, kada je izabrana za Miss Jugoslavije, a nezaboravna reklama za Pipi osigurala joj je status seks-simbola.

Bivša Miss Jugoslavije i Pipi djevojka Ana Sasso (58) pojavila se u javnosti nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Jednom miss, uvijek miss! Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

Sasso je prisustvovala izboru za Miss Beauty Hrvatske, koji se u srijedu održao u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, a za tu se prigodu posebno sredila.

U dugoj ružičastoj haljini s remenom oko struka, koja je naglasila njezinu sjajnu figuru, samouvjereno je stala uz bok s puno mlađim djevojkama koje su sudjelovale na izboru i svojom ih pojavom sve bacila u drugi plan.

Pozirala je i s našim proslavljenim manekenkama Tamarom Roglić i Sanjom Bjedov, a sve tri dame i danas izgledaju odlično.

Podsjetimo, Sasso je 1982. godine izabrana za Miss Jugoslavije, a godinu dana nakon toga snimila je nezaboravnu reklamu za Pipi i postala seks-simbol. Splićanka je ostvarila i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

Malo nakon toga povukla se iz javnog života, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Hrvojem Tomasovićem. Ana je aktivna i na Instagramu i ima više od četiri tisuće pratitelja, no njezin profil trenutačno je zaključan za javnost.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Celebrity Vatrena Indira u pripijenoj koži obznanila vijest kojom je raspametila obožavatelje: "Samo što nije…"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: Instagram) +4 Brooke Shields (Foto: Instagram) Zanimljivosti Majka ju je natjerala da s 10 godina pozira za Playboy, a samo pet godina kasnije snimila je prve golišave scene i sablaznila javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene