Jedna od najljepšhih žena Jugoslavije Ana Sasso slavu je stekla svojim trčanjem kroz more u uskoj mokroj majici i malenim gaćicama u sceni za reklamu koju je nemoguće zaboraviti.

Galerija


Slavna manekenka i "Pipi" djevojka Ana Sasso i s 57 godina mami uzdahe gdje god se pojavi, a na Instagramu često dijeli fotografije na kojima zanosno pozira.

Vezani članci Ana Sasso - 1 Jedna od najljepših Hrvatica u 58. dijeli fotografije u bikiniju, otkrila i tajnu savršenog tijela Ana Sasso (Foto: Facebook) Ima 55, a izgleda 20 godina mlađe: Zanosna Ana Sasso ponovno izaziva zavist isklesanim tijelom

"Pogledaj u nebo i zahvali jer ti sunce besplatno sja", napisala je Sasso u opisu fotografije na kojoj pozira u mini badiću u kojem je pokazala savršeno tijelo. Brojni obožavatelji pohvalili su njezin izgled te su istaknuli kako je još uvijek lijepa kao nekada.

Jedna od najljepših žena Jugoslavije slavu je stekla svojim trčanjem kroz more u uskoj mokroj majici i malenim gaćicama u sceni za reklamu koju je nemoguće zaboraviti.

Sasso i četiri desetljeća kasnije može posramiti puno mlađe kolegice, a da na svoju liniju itekako pazi, dokazuju brojne fotke, pogotovo one s plaže.

Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše