Ona je bomba!

Znate ju kao seksi Pipi djevojku koja iskače iz mora, a sada ima 56 godina i izgleda jednako dobro

Ana Sasso (Foto: Instagram) Ana Sasso (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Reklama za \ Ana Sasso (Foto: Instagram) Ana Sasso (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ana Sasso (Foto: Facebook) Ana Sasso (Foto: Facebook) +0 Ana Sasso (Foto: Facebook) Galerija

Slavni model i Pipi djevojka Ana Sasso i s 56 godina izgleda senzacionalno.

Prije 37 godina Ana Sasso postala je Miss Jugoslavije, no mnogi ju pamte prvenstveno kao Pipi djevojku iz reklame za osvježavajući sok od naranče – kako izranja iz mora.

Pogledaj i ovo Ana Sasso za nju je vrijeme stalo Splićanki za kojom je 80-ih uzdisala cijela Jugoslavija danas nitko ne bi dao 61 godinu, a sada za to ima i potvrdu!

Jedna od najljepših žena Jugoslavije slavu je stekla svojim trčanjem kroz more u uskoj mokroj majici i malenim gaćicama u sceni za reklamu koju je nemoguće zaboraviti. Čak i nakon četiri desetljeća Ana Sasso simbol je ženstvenosti i ljepote, a njezine najnovije fotke na Instagramu dokazuju da nije izgubila baš ni malo svoje ljepote. 

Uvijek dotjerana, seksi i fit, Ana je nakon nekoliko mjeseci otključala svoj profil na Instagramu i ponovno oduševila fanove svojom pojavom. Ljetos je pozirala u prozirnim topićima, a sada je pokazala kako zabljesnuti i u mnogo čednijem, zimskom izdanju. 

Pozirala je tako u kratkoj haljinici i čizmama iznad koljena, a komentari obožavatelja dali su joj do znanja koliko im je nedostajala. Poručili su joj da je prekrasna dama i prava diva. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥂😘

Objavu dijeli Ana Sasso (@sasso.ana63)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) +0 Kelly Brook (Foto: Profimedia) Celebrity Kad se u jednostavnom odijelu pojavila na svečanosti, mnogi nisu mogli skinuti oči s nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene