Slavni model i Pipi djevojka Ana Sasso i s 56 godina izgleda senzacionalno.

Galerija


Prije 37 godina Ana Sasso postala je Miss Jugoslavije, no mnogi ju pamte prvenstveno kao Pipi djevojku iz reklame za osvježavajući sok od naranče – kako izranja iz mora.

Vezani članci Venere s Instagrama Miloska Venera je samo jedna, ali na Instagramu ih je bezbroj Ana Sasso (Foto: Instagram) Slavna "Pipi" djevojka i u 56. godini izgleda jednako sjajno kao kada je snimila vruću reklamu

Jedna od najljepših žena Jugoslavije slavu je stekla svojim trčanjem kroz more u uskoj mokroj majici i malenim gaćicama u sceni za reklamu koju je nemoguće zaboraviti. Čak i nakon četiri desetljeća Ana Sasso simbol je ženstvenosti i ljepote, a njezine najnovije fotke na Instagramu dokazuju da nije izgubila baš ni malo svoje ljepote. 

Uvijek dotjerana, seksi i fit, Ana je nakon nekoliko mjeseci otključala svoj profil na Instagramu i ponovno oduševila fanove svojom pojavom. Ljetos je pozirala u prozirnim topićima, a sada je pokazala kako zabljesnuti i u mnogo čednijem, zimskom izdanju. 

Pozirala je tako u kratkoj haljinici i čizmama iznad koljena, a komentari obožavatelja dali su joj do znanja koliko im je nedostajala. Poručili su joj da je prekrasna dama i prava diva. 

Kad se u jednostavnom odijelu pojavila na svečanosti, mnogi nisu mogli skinuti oči s nje