Ana Sasso objavila je nekoliko fotografija na kojima izgleda odlično kao i prije skoro 40 godina kada se proslavila kao Pipi djevojka.

Galerija


Ana Sasso u 58. godini izgleda bolje nego ikad, a to dokazuje svojim fotografijama u bikiniju koje dijeli na Instagramu i ima ih barem 20. 

Vezani članci Ana Sasso (Foto: Facebook) 35 godina nakon legendarne reklame, bivša Miss Jugoslavije Ana Sasso obukla slavnu Pipi majicu Ana Sasso (Foto: Facebook) Ima 55, a izgleda 20 godina mlađe: Zanosna Ana Sasso ponovno izaziva zavist isklesanim tijelom

"Pipi" djevojka i jedna od najljepših žena Jugoslavije uživa na Jadranu te prima brojne komplimente za svoj izgled. Njezini obožavatelji joj pišu da joj je svaka fotografija bolja od one prethodne. 

"Tako zgodna", "Divna", "Potpuno savršena", "Svaka ti čast", "Tako seksi", "Najljepša", komentiraju pratitelji Anine objave. Neki ju pitaju i kako držati takvu liniju i ravan trbuh. 

"Vježbom i ishranom", dala je Sasso jednostavno objašnjenje. Inače, miss bivše Jugoslavije slavu je stekla svojim trčanjem kroz more u uskoj mokroj majici i malenim gaćicama u sceni za reklamu koju je nemoguće zaboraviti. I skoro četrdeset godina kasnije Ana se može pohvaliti jednako dobrom linijom. 

Nakon napisa o razvodu sa Severinom Igor na Instagramu pokazao tko mu ovih dana pravi društvo