Matija Vuica je na Instagramu podijelila svoju staru fotografiju na kojoj ima plavu kosu.

Galerija


Naša poznata dizajnerica, kostimografkinja i pjevačica Matija Vuica (63) na Instagramu se prisjetila prošlosti.

Vezani članci Jerry O\'Connell Ovaj glumac toliko se promijenio, na njega su mnogi i zaboravili, pa nema šanse da na prvu pogodite o kome je točno riječ! Proslava 36. rođendana kluba Saloon - 1 Ovako su naši celebrityji nekad tulumarili u Saloonu, bila su to vremena kojih se svi rado sjećaju!

Podijelila je svoju crno-bijelu fotografiju iz mlađih dana na kojoj ju je, zbog njezine tadašnje boje kose, zbilja teško prepoznati

"Plavuša iz Metkovića bijah. Harvard mi bijaše daleko. Bijasmo mladi, a neki bijahu i luckasti. Bijaše to bezbrižno doba odrastanja, a gle sad!!!??" napisala je dizajnerica u opisu objave, a svojim izgledom na fotki pratitelje je iznenadila, ali i oduševila.

"Prelijepa si bila, prelijepa si i sad","Tako si plava", "Jednostavna i lijepa", "Wow, predivna si", nizali su se komplimenti ispod Matijine stare fotke, no nedavno je jednako oduševljenje na Instagramu izazvala i fotografijom iz sadašnjosti.

"Uf baš se dobro osjećam u ovim ranim 60-ima, proglašavam ih novim 30-ima", napisala je, među ostalim, tada dizajnerica uz fotku na kojoj pozira u svom ateljeu u svjetlucavom haljinici s rupicama i kožnjaku, a s njom su se složili brojni njezini pratitelji koji su joj poručili da izgleda sjajno.

Podsjetimo, Matija je rođena Metkovčanka, no u Zagrebu živi od 1978. godine. Pjevačku karijeru započela je s grupom Trotakt projekt 1981. godine, koja je kasnije promijenila ime u Gracia, a njoj je od samog početka bio i njezin partner Jurica Popović. Usporedno s pjevačkom, započela je i dizajnersku karijera te je već na prvom samostalnom koncertu grupe Trotakt projekt u kultnom zagrebačkom klubu Kulušić 1981. godine Matija prezentirala i svoju prvu kolekciju odjeće. Njezine kreacije od tada su nosile brojne domaće, ali i holivudske zvijezde, a pošle se godina vratila i glazbi nakon šestogodišnje pauze te je od tada izdala pjesme "Nama dobra vremena dolaze" i "U ovom ludom svijetu".

A iako je zadnjih dugo godina znamo kao crnku te je sada pokazala i da je u mladosti bila plavuša, Matija je tijekom godina često mijenjala frizure i njezinih različitih lookova možete se prisjetiti u našoj galeriji.

Žanamari podsjetila pratitelje na svoju naslovnicu Playboya, pogledajte njezino razgolićeno izdanje od kojeg je prošlo devet godina

Supruga nekad najplaćenijeg dinamovca pohvalila se raskošnom proslavom za svoj 25. rođendan, ali i skupocjenim poklonom