Puna emocija

U Matiji Vuici probudila se prva ljubav - povratak glazbi nakon šest godina: "Uzbuđena sam kao da krećem ispočetka"

Matija Vuica - 3 Matija Vuica - 3 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica - 3 Matija Vuica - 4 Matija Vuica - 2 Matija Vuica - 1 Matija Vuica +0 Jurica Popović i Matija Vuica (Foto: Vedran Peteh i Ognjen Karabegović) Galerija

Nakon dugih šest godina Matija Vuica odlučila je vratiti se prvoj ljubavi - glazbi. Dizajnerici su u potresu stradali dom i poslovni prostor, a pjesmom punom emocija i nade poručuje kako ''Nama dobra vremena dolaze''.

Nakon dugih šest godina Matija Vuica odlučila se vratiti prvoj ljubavi - glazbi. Dizajnerici je u potresu stradao dom i poslovni prostor, a pjesmom punom emocija i nade poručuje kako nama dobra vremena dolaze.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

"Imam tremu, uzbuđena sam kao da krećem ispočetka i nekako se nadam da bi se pjesma mogla svidjeti slušateljima jer izlazi iz moje duše. Zapravo da nije možda bilo te nesretne izolacije, zapravo cijelog svijeta, ne bi se ni dogodilo da danas snimamo ovu pjesmu. Nekad se neke stvari promjene da ih uopće ne očekuješ", zaključila je Matija.

Svu odjeću koja nosi u spotu kreirala je sama.

"Recimo da je ovo sad neka bezvremenska, mlada nekakva cura koja je trebala ići na svoje vjenčanje ali se ono nije održalo i ja ga sad održavam umjesto nje i kad sve ovo prođe sve ovo što imam na sebi poklonit ću nekoj mladenki", objasnila nam je.

I na modnom planu je živo. Spreman je veći dio nove kolekcije, a u planu je i donatorska revija.

"Donirati haljine za koje ćemo naći kupce i divnu svrhu onima kojima je potrebito i divnu svrhu iako smo svi sad na nuli financijskoj ali nekako recimo da ću se ja lakše snaći. Idem dati onima koji se teže mogu snaći", pojasnila je.

Snimanje spota odvijalo se na šest dizajnerici posebno značajnih lokacija.

"Jer sva ova mjesta na kojima ćemo danas snimati su meni bila utjeha u ova dva mjeseca kada smo morali biti kod kuće i izaći sami vani. Kamenita vrata, trg, Ilica, Gornji grad, mjesta gdje sam šetala u tišini s Jurom", ispričala nam je Matija.

"Nama dobra vremena dolaze" pjesma je nastala još 1987. godine.

"Znači prolazi sve faze kroz Trotakt projekt, Graciju i sad je Matija sama pjeva budući da nam se uklopilo u situaciju koju smo sve ovo vrijeme proživljavali kao i svi drugi ljudi", objasnio je Jurica Popović.

Matijin životni suputnik je, zajedno s njom, autor pjesme. Inače radi se o jednom od najplodnijih domaćih pjevača.

"Svakih mjesec i pol dana objavim pjesmu pod svojim imenom i prezimenom. Objavim pjesmu sad će i album uskoro, ovo vrijeme je poslužilo za reviziju mnogima pa tako i meni. Ustanovio sam da imam toliko pjesama na lageru po ladicama i ustanovio sam da bi mi trebalo nekoliko života da sve to skupa objavim pa sam u maloj panici i možda ću ubrzati sve skupa haha", našalio se.

I Jurica i Matija sada su u solo vodama, a njihov zajednički projekt Gracija trenutačno je na pauzi.

"Budući da je pjesma dosta zahtjevna za pjevanje pa bi ja samo bio višak u kadru, bolje je da ide pod Matija Vuica nego Gracija, a ako vrijeme pokaže da treba se i Gracija probuditi, probudit ćemo je", zaključio je.

Spot bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana, a zasad nema velikog plana po pitanju glazbe. No kaže kako je lijepo ponovno pjevati, pa tko zna što se još "kuha" u njezinoj kreativnoj "kuhinji".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene