Šokantna transformacija!

Koliko se Kristina Mandarina promijenila otkako se proslavila kao djevojka sa štanda s voćem? Ovo su njezine prve fotografije!

Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 4 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 8 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 11 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 10 Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava - 5 Kristina Penava - 6 Kristina Penava Mandarina +1 Kristina Penava Galerija

Kristina Penava Mandarina danas izgleda u potpunosti drugačije nego kada se proslavila prodavajući agrume na štandu u Zagrebu.

Nakon što su se slegli dojmovi na najnoviju objavu Kristine Penave, poznate i kao Kristina Mandarina, odnosnu fotografiju na kojoj je pozirala u majici ispod koje nije nosila grudnjak, svi su počeli pričati o jednom drugom detalju.

Pogledaj i ovo Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 pohvalile se Bivša Playboyeva zečica i Kristina Mandarina skupa ulaze u kontroverzni show poznat diljem svijeta?

A to je Kristinino lice, koje je već na prvi pogled puno drugačije nego što je bilo kada je prije nekoliko godina prodavala mandarine uz jednu od prometnica u Zagrebu i zahvaljujući svom izgledu i bujnim atributima gotovo preko noći postala slavna.

Nakon što su počela prva nagađanja o tome da se podvrgnula estetskim zahvatima i operacijama, njezini su joj obožavatelji počeli iz dana u dan pisati poruke da im je ljepša bila prije operacija, no Kristina je sada isključila opciju komentiranja na Instagramu, gdje ju prati više od 90 tisuća ljudi, i nastavlja objavljivati svoje vruće fotografije.

Kristina je ranije bila istaknula kako je samoj sebi privlačna i da je na svom tijelu napravila tek nekoliko manjih korekcija. Nakon jedne pojavila se i u showu "Farma More i Maslina", i to s flasterima na licu koje je morala nositi nakon jednog od zahvata, a tada je i otkrila za koje se sve zahvate bila odlučila.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve. Radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', ispričala je tada pjevačici Maji Bajamić, koja je također sudjelovala u showu.

Prva fotografija na kojoj je izgledala potpuno drugačije nego na prijašnjim objavama, na njezinom se profilu pojavila u listopadu prošle godine. Već su tada njezini pratitelji zaključili da je korigirala nos, da ima punije usne, a kosu je bila nadogradila dugačkim umecima.

Tada nije bilo posve jasno je li novi izgled rezultat estetskih zahvata ili tek dobre aplikacije za uređivanje lica, no s vremenom je postalo jasno o čemu je riječ.

Promjena se nekima nije svidjela, pa su joj poručili da im je ljepša bila prije, no drugi su joj ipak udijelili brojne komplimente.

"Najljepša i najbolja djevojka", "Ljepša nego prije", "Jako lijepo", "Ljepotica", "Volim te", "Cukar, cukar", neki su od komentara.

Kako je Kristina izgledala kada smo tek čuli za nju, podsjetite se u našoj galeriji. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) +0 Matt Dillon (Foto: Getty) Nekad i sad Rijetki ga prepoznaju jer se potpuno promijenio, od zvijezde za kojom su žene ludjele postao je boem koji živi u Italiji

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 5 Kristina Penava - 4 Kristina Penava Mandarina Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 6 +0 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 4 Celebrity Kristina Mandarina zakopčala se do grla, ali i više je nego očito da ispod majice nema grudnjak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene