Kristina Mandarina pozirala je za Instagram u majici ispod koje nije nosila grudnjak.

Galerija


Nakon što se u kratkom roku proslavila kao prodavačica mandarina, 22-godišnja Kristina Penava ne prestaje zaokupljati pažnju svojih obožavatelja, a pogotovo kada je riječ o društvenim mrežama, gdje često objavljuje nove provokativne fotografije.

Vezani članci Kristina Penava Mandarina Koliko se Kristina Mandarina promijenila otkako se proslavila kao djevojka sa štanda s voćem? Ovo su njezine prve fotografije! Kristina Penava Kristina Mandarina uz haljinu dubokog dekoltea odabrala neobičnu obuću, a mnogi su se usredotočili na nešto drugo

Takve su bile i one koje je među posljednjima objavila na Instagramu gdje ima više od 90 tisuća pratitelja, a na kojima pozira u narančastoj dolčeviti i zakopčana je do grla, no i više je nego očito da ispod nje ne nosi grudnjak.

Kristina je isključila opciju komentiranja svojih fotografija, ali tisuće i tisuće lajkova ni ovaj put nisu izostale. U posljednje vrijeme sve se više priča i o Kristininim promjenama na licu i estetskim zahvatima za koje se odlučila, iako je ranije istaknula kako je sama sebi privlačna i da je napravila tek nekoliko manjih korekcija.

Popularna Kristina pojavila se i u posljednjoj sezoni showa "Farma More i Maslina", i to s flasterima na obrvama koje je morala nositi nakon jednog od zahvata, a otkrila je i kojim se sve zahvatima podvrgnula.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve. Radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', ispričala je tada.

Kristina je bila estetskom zahvatu jer želi mačkaste oči. Sredinom listopada pokazala je kako izgleda bez šminke i tada su se isticali flasteri na njezinim obrvama.

Marija Husar Rimac u 46. godini rodila drugo dijete, sretnu vijest potvrdila je njezina sestra Ivana

Jelena Karleuša podigla prašinu novom provokativnom fotkom, nikome nije jasno jesu li to hlače ili?