To nije sakrila

Kristina Mandarina zakopčala se do grla, ali i više je nego očito da ispod majice nema grudnjak

Kristina Penava - 5 Kristina Penava - 5 Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 5 Kristina Penava - 4 Kristina Penava Mandarina Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 6 +0 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 4 Galerija

Kristina Mandarina pozirala je za Instagram u majici ispod koje nije nosila grudnjak.

Nakon što se u kratkom roku proslavila kao prodavačica mandarina, 22-godišnja Kristina Penava ne prestaje zaokupljati pažnju svojih obožavatelja, a pogotovo kada je riječ o društvenim mrežama, gdje često objavljuje nove provokativne fotografije.

Pogledaj i ovo Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 pohvalile se Bivša Playboyeva zečica i Kristina Mandarina skupa ulaze u kontroverzni show poznat diljem svijeta?

Takve su bile i one koje je među posljednjima objavila na Instagramu gdje ima više od 90 tisuća pratitelja, a na kojima pozira u narančastoj dolčeviti i zakopčana je do grla, no i više je nego očito da ispod nje ne nosi grudnjak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🔱 KRISTINA PENAVA 🔱 (@kristina_mandarina___)

Kristina je isključila opciju komentiranja svojih fotografija, ali tisuće i tisuće lajkova ni ovaj put nisu izostale. U posljednje vrijeme sve se više priča i o Kristininim promjenama na licu i estetskim zahvatima za koje se odlučila, iako je ranije istaknula kako je sama sebi privlačna i da je napravila tek nekoliko manjih korekcija.

Popularna Kristina pojavila se i u posljednjoj sezoni showa "Farma More i Maslina", i to s flasterima na obrvama koje je morala nositi nakon jednog od zahvata, a otkrila je i kojim se sve zahvatima podvrgnula.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve. Radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', ispričala je tada.

Kristina je bila estetskom zahvatu jer želi mačkaste oči. Sredinom listopada pokazala je kako izgleda bez šminke i tada su se isticali flasteri na njezinim obrvama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene