Kristina Penava Mandarina na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj izgleda potpuno drugačije nego na svim prijašnjim objavama.

Galerija


Kristina Penava, poznata i kao Kristina Mandarina, koja se proslavila prije godinu dana prodajući mandarine na jednom štandu pokraj ceste u Zagrebu, pohvalila se svojim brojnim obožavateljima novim imidžem, nakon što je očito u potpunosti odlučila promijeniti izgled.

Vezani članci Kristina Penava Mandarina Koliko se Kristina Mandarina promijenila otkako se proslavila kao djevojka sa štanda s voćem? Ovo su njezine prve fotografije! Kristina Penava Kristina Mandarina zakopčala se do grla, ali i više je nego očito da ispod majice nema grudnjak

Naime, 22-godišnja Kristina na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj djeluje kao da je korigirala nos, usne su joj punije, a danas ima i drugačiji oblik obrva nego što je imala kad smo prvi put za nju čuli, a kosu je nadogradila umetcima, čime se također pohvalila na društvenim mrežama. Nije poznato je li novi izgled rezultat stvarnih estetskih zahvata ili tek dobre aplikacije za uređivanje lica, no razlike su itekako vidljive.

Promjena se nekima nije svidjela, pa su joj poručili da im je ljepša bila prije, no drugi su joj pak udijelili brojne komplimente.

"Najljepša i najbolja djevojka", "Ljepša nego prije", "Jako lijepo", "Ljepotica", "Volim te", "Cukar, cukar", neki su od komentara.

Supruga našeg predsjednika otkrila što kod kuće nemaju, a neće ni imati: "To je naučeno ponašanje, to treba promijeniti"