osvojile ga svojim nastupom!

Legendarni glumac čestitao vatrenim hurikankama na ulasku u finale Eurosonga: "Rekao sam vam! Sjajno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

John Challis, koji je poznat po ulozi Boyciea u seriji "Mućke", nije mogao sakriti svoje oduševljenje prolaskom grupe Hurricane u finale.

Djevojke iz grupe Hurricane dobile su mnoštvo pohvala na društvenim mrežama od fanova Eurosonga nakon nastupa u drugoj polufinalnoj večeri, a podržao ih je poznati glumac. 

Pogledaj i ovo Raiven Poslušajte pjesmu! Susjedi su odabrali svoju predstavnicu za Eurosong, mnogi joj predviđaju dobar plasman: ''Ovo je remek-djelo!''

Naime, John Challis (78), koji je poznat po ulozi Boyciea u kultnoj seriji "Mućke", spomenuo je na Twitteru Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić koje su izvele pjesmu "Loco Loco".

"Rekao sam vam! Kakva zemlja! Srbija će biti ponosna večeras", napisao je Challis u četvrtak. 

Oglasio se i nakon što su hurikanke ušle u finale. "Čestitam na ulasku u veliko finale. Sjajno", napisao je glumac.

Poznato je od ranije da John voli Srbiju gdje je snimao i svoj dokumentarac "Boycie u Beogradu" u kojem je istražio zašto je serija "Mućke" tamo popularna. 

Inače, pjevačica Marija Šerifović je došla u Rotterdam podržati djevojke iz grupe Hurricane, a mnogi su komentirali na društvenim mrežama da su djevojke imale odličan nastup. 

"Srbija me podsjeća na Destiny's Child", "Oprostite, ali nitko nije mogao očekivati ovo od Srbije. Bio je ovo nastup večeri", "Loco Loco nam je oduzeo dah. Super djevojke iz Srbije", "Moj Bože, Srbija je bila brutalna", dio je pohvala na njihov račun. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 1 +0 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene