Martina Vrbos danas živi u Beogradu s mužem Bogoljubom Vidakovićem, za kojeg se udala 2016., te imaju sina Kostu i kćer Milu. Domaća publika zna je kao iznimno talentiranu glazbenicu, a sudjelovala je i u jednom reality showu.

Galerija


Martina Vrbos od početka svoje glazbene karijere do danas prošla je veliku transformaciju, zbog čega sada izgleda kao druga žena. 

37-godišnja pjevačica zadnjih nekoliko godina uspješno usklađuje obiteljski život i glazbu te živi u Beogradu s mužem, šest godina mlađim Bogoljubom Vidakovićem. Martina i suprug imaju trogodišnjeg sina Kostu i jednogodišnju Milu. 

Par se vjenčao u tajnosti 8. lipnja 2016. nakon dvije godine veze, a tu su vijest od javnosti zatajili na više od mjesec dana. Intimnu ceremoniju imali su u Istri u krugu obitelji i iako Martina nije htjela govoriti o ljubavnom životu, sretnu vijest tada je potvrdila za srpski Story. 

Inače, Vrbos se proslavila svojim vrhunskim glasom i surađivala je s brojnim domaćim glazbenicima, među kojima je i grupa Let 3. Uvijek je imala upečatljive izjave, a otvoreno je govorila i o svojoj borbi s viškom kilograma. 

Martina se izborila s viškom kilograma, a prema najnovijim fotografijama na njezinu Instagramu, vitkija je nego ikad prije. Prije nekoliko godina srpski mediji pisali su da je smršavjela 20 kilograma, povećala grudi i ispravila zube. 

Pjevačica voli mijenjati imidž pa često boji kosu iz crne u plavu i obrnuto. Na Instagramu redovito uz svoje fotografije dijeli i fotografije djece i svog supruga Bogoljuba.

Na glasu je kao veliki zavodnik, a u ženu svog života zaljubio se preko poruka prije nego što su se uopće vidjeli

Ova bujna ljepotica uvijek pronađe razlog da objavi novu fotku ubojitog dekoltea, fanovi joj poručili da nije fer