Martina Vrbos se preselila u Beograd, gdje se udala za Bogoljuba Vidakovića i rodila dvoje djece, a na društvenim mrežama redovito objavljuje detalje svog obiteljskog života.

Galerija Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos +3 Martina Vrbos

Domaća pjevačica Martina Vrbos od početaka svoje karijere drastično se mijenjala. Danas je gotovo neprepoznatljiva ako je pogledamo unazad 15 godina kada je započela karijeru, a već nekoliko godina posvetila se obiteljskom životu.

Martina se preselila u Beograd, gdje se udala za Bogoljuba Vidakovića i rodila dvoje djece, a na društvenim mrežama redovito objavljuje detalje svog obiteljskog života. Pjevačicu je proslavio njezin vrhunski glas, no pamtimo je po borbi s kilogramima te po brojnim upečatljivim izjavama. Surađivala je s brojnim glazbenim imenima, od Arsena Dedića do grupe Let 3.

Prije četiri godine ponovno je došla u centar pažnje i to zbog svoje linije. Srpski su mediji pisali kako je Martina smršavila 20 kilograma, povećala grudi te ispravila zube. Boju kose često mijenja iz crne u plavu, a vitku liniju na kojoj je naporno radila i dalje održava.

Luka Modrić emotivnom porukom raznježio mnoge: "Sretan rođendan mom najboljem prijatelju" Luka Modrić Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić +3 Luka i Vanja Modrić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju