Martina Vrbos odlučila je kćeri dati ime Mila.

Galerija


Riječka pjevačica Martina Vrbos, koja je nedavno iznenadila javnost viješću da je rodila drugo dijete, preslatku djevojčicu, sada je za Story.hr otkrila i koje joj je ime odlučila nadjenuti.

Vezani članci Martina Vrbos Drastično se promijenila od početka karijere: Domaća pjevačica danas je neprepoznatljiva Trik Jednostavnim trikom uvjerila mamu da posjeduje nadnaravne moći, pokušajte i vi

"Odlučili smo da će se zvati Mila. Bilo mi teško, dvoumila sam se između Marli i Mila pa smo čekali da je vidimo. Stvarno je Mila. Mila je mila mamina djevojčica", rekla je pjevačica za Story.

Sretnu vijest da je rodila drugo dijete 35-godišnja pjevačica podijelila je s fanovima i prijateljima na Instagramu objavivši fotografiju bebinih usana.

"16. 9. 2019.", kratko je napisala Martina te otkrila spol bebice, a odmah je dobila brojne čestitke. Podsjetimo, Martina je sa 7 godina starijim suprugom Bogoljubom Vidakovićem u svibnju 2017. godine dobila sina Kostu Martina. Posljednjih nekoliko godina Martina sa suprugom živi i radi u Beogradu. 

Nisu skrivale bijes: Publika ismijala slavne sestre zbog besramne laži koju su izgovorile na pozornici