Martina Vrbos odlučila je kćeri dati ime Mila.

Galerija


Riječka pjevačica Martina Vrbos, koja je nedavno iznenadila javnost viješću da je rodila drugo dijete, preslatku djevojčicu, sada je za Story.hr otkrila i koje joj je ime odlučila nadjenuti.

Vezani članci Luka Cindrić i Lara Stipetić Luka Cindrić postao otac djevojčice, preslatkom fotografijom otkrio i ime koje joj je dao Zgrada u kojoj je sporni stan Oporba traži USKOK da preispita odnos Bandića i obrtnika Šelendića

"Odlučili smo da će se zvati Mila. Bilo mi teško, dvoumila sam se između Marli i Mila pa smo čekali da je vidimo. Stvarno je Mila. Mila je mila mamina djevojčica", rekla je pjevačica za Story.

Sretnu vijest da je rodila drugo dijete 35-godišnja pjevačica podijelila je s fanovima i prijateljima na Instagramu objavivši fotografiju bebinih usana.

"16. 9. 2019.", kratko je napisala Martina te otkrila spol bebice, a odmah je dobila brojne čestitke. Podsjetimo, Martina je sa 7 godina starijim suprugom Bogoljubom Vidakovićem u svibnju 2017. godine dobila sina Kostu Martina. Posljednjih nekoliko godina Martina sa suprugom živi i radi u Beogradu. 

Nisu skrivale bijes: Publika ismijala slavne sestre zbog besramne laži koju su izgovorile na pozornici