Glumca Johna Corbetta publika najviše pamti kao Aidana Snowa iz serije "Seks i grad", u kojoj se prvi put pojavio 2000. godine, a sada je potvrdio da se ponovno vraća ulozi koja ga je proslavila.

Galerija


Nakon pauze od 17 godina na male ekrane vraća se mnogima omiljena serija "Seks i grad" no, nažalost, ne u punom sastavu.

Vezani članci Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis Pogledajte kako izgledaju glavne junakinje "Seksa i grada" 11 godina nakon zadnjeg filma, neke je teško prepoznati David Eigenberg Znamo ga kao simpatičnog konobara iz hit-serije kojem nije bio problem skinuti se pred kamerama, a evo kako izgleda danas

Već je poznato da u novim epizodama nećemo gledati legendarnu Samanthu Jones, koju je utjelovila Kim Cattrall, a u seriju se ne vraća ni Faca, odnosno glumac Chris Noth.

No na radost mnogih gledateljica, u novim epizodama ponovno ćemo imati priliku gledati drugu veliku ljubav Carrie Bradshaw, koju će ponovno glumiti Sarah Jessica Parker, šarmantnog Aidena Shawa, odnosno glumca Johna Corbetta.

"Vraćam se u seriju", potvrdio je ovog tjedna 59-godišnji glumac za Page Six te je naglasio i kako je zbog toga vrlo uzbuđen, a nije znao reći u koliko će se epizoda pojaviti.

Corbett se prvi put pojavio u trećoj sezoni serije čije je snimanje započelo 2000. godine, a zadnju epizodu snimio je 2003., no vratio se i u drugom od dva filma koja su uslijedila nakon završetka serije.

Kao skromni i povučeni dizajner namještaja očarao je protagonisticu serije, ali i dobar dio gledateljica koje su zauzele njegovu stranu i navijale da baš on bude konačni odabir Carrie Bradshaw, a ne čuveni Faca.

I dok su Carrieni ljubavni interesi podijelili publiku u dva tima, vjerujemo kako će se većina gledateljica složiti da Aiden, odnosno John s godinama izgleda samo sve bolje. Glumac ponosno nosi svoju sijedu kosu koja mu je, kako često znaju komentirati njegove obožavateljice, dala dodatni šarm, a zadržao je i dobru figuru.

Status miljenika žena donijela mu je i uloga zgodnog Amerikanca Iana u filmu "Moje Grčko vjenčanje", a iako ga obožavateljice opsjedaju, on je godinama vjeran samo jednoj ženi.

Naime, John je od 2002. godine u sretnoj vezi s glumicom Bo Derek. Par se upoznao na spoju naslijepo, a danas žive na ranču u Kaliforniji, na kojem uzgajaju i konje.

Osim glumom Corbett se bavi i glazbom, a 2004. godine potpisao je i diskografski ugovor s izdavačkom kućom Broken Bow Records iz Nashvillea. Dosad je objavio dva albuma, a i dalje nastupa sa svojim bendom u pauzama od snimanja filmova i serija.

Severina poslije 17 godina progovorila o skandalu koji se i danas spominje: "Šest mjeseci nisam izašla iz kuće"

Sofia Vergara prisjetila se 90-ih: Objavila fotku u bikiniju s tangama, malo je reći da su obožavatelji u transu