o jednoj mladosti

Josipa Lisac starom fotografijom ostavila fanove u čudu, rijetki je pamte ovakvu, ali jedna stvar je do danas ostala ista

Josipa Lisac Josipa Lisac PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac Josipa Lisac (Foto: Dnevnik.hr) Josipa Lisac (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Josipa Lisac Galerija

Josipa Lisac se prisjetila prošlosti i na Instagramu objavila svoju staru fotografiju koja je oduševila njezine obožavatelje.

Naša glazbena diva Josipa Lisac (71) na sceni je prisutna više od 50 godina i tijekom tog vremena publiku je, osim pjesmama, neprestano uveseljavala i svojim ekscentričnim stilom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josipa Lisac - 8 "Svi to traže!" Savjet Josipe Lisac kako pronaći ljubav koja će trajati cijeli život: ''Svatko je od nas mora otkriti sam!''

Da je po tom pitanju oduvijek bila ista potvrdila je i fotografijom iz mladosti koju je objavila na Instagramu i na kojoj ima otkačenu frizuru.

Uz nju je prigodno citirala i stihove iz svoje pjesme "O jednoj mladosti", a prizor je njezine obožavatelje ostavio u čudu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josipa Lisac (@josipa_lisac)

"Prelijepa", "Predivna Josipa i divni stihovi!", "Jedna, jedina", nizali su se komplimenti uz brojna srca i na tisuće lajkova, a samo rijetki su je se sjetili u ovakvom izdanju.

Josipa se često na svojem Instagramu prisjeti prošlosti, pa je tako i nedavno objavila jednu svoju staru fotografiju kojom je potvrdila da je baš nikada nije bilo briga što će joj drugi reći.

Nerijetko se sjeti i svoje najveće ljubavi, pokojnog skladatelja i glazbenika Karla Metikoša, kojemu u čast i već dugi niz godina održava koncerte. Njih dvoje upoznali su se 1971. godine, kada je Josipi bilo samo 19 godina, i zaljubili se na prvi pogled. Dvije godine kasnije započeli su zajednički život, a tada je nastao i njihov album "Dnevnik jedne ljubavi", koji do danas slovi za jedno od najboljih rock-ostvarenja domaće diskografije.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastacia (Foto: Profimedia) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Profimedia) +4 Anastacia (Foto: Getty Images) Nekad i sad Bila je na vrhuncu slave kada se preko noći svega što je postigla morala odreći: "Mislila sam da ću umrijeti"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov +5 Oleg Tatarynov Celebrity Maju Šuput je raspametio ubojitim trbušnjacima i plavim okicama, a njegove seksi fotke s Instagrama nikoga neće ostaviti ravnodušnim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene