uvijek jedinstvena

Josipi Lisac nikada nije bilo važno što će drugi misliti o njoj: "Prije 30 godina izazvala sam sveopće čuđenje"

Josipa Lisac Josipa Lisac PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Josipa Lisac Galerija

Josipa Lisac istaknula je kako je pozornica za nju svečanost i zbog toga joj je vizuačni izričaj bitan. Komentirala je kako je prije tridesetak godina izazvala čuđenje.

Naša pjevačica Josipa Lisac svojim bezvremenskim pjesmama i izričajem koji uvijek iznova oduševljava svakim potezom potvrđuje da je prava diva, a sada se osvrnula i na komentare s kojima se suočavala prije tridesetak godina. Na Instagramu je komentirala svoj izričaj uz fotku iz prošlosti na kojoj ima ljubičastu kosu.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac Objavila ga na TikToku Pogledajte hit-video Josipe Lisac prije njenog koncerta za pamćenje u Zagrebu: "Jao, kako je slatko!"

"Pozornica je za mene svečanost i zato mi je vizualni izričaj bitan. Nikada mi nije bilo važno što će drugi misliti o mom izgledu, nego kako se ja osjećam. Niti me je bilo strah eksperimentirati s bojama kose: imala sam zelenu, plavu, ružičastu... Prije tridesetak godina izazivala sam sveopće čuđenje pa sam danas sretna kad vidim mladu djevojku s prekrasnom ružičastom kosom jer me veseli da je to u međuvremenu postalo normalno", napisala je Josipa uz najavu svog koncerta 19. prosinca u Zagrebu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

"Da je drugačije bilo, danas ne bi bila najveća diva na Balkanu", "Uvijek ste bili korak ispred vremena, onda i dan danas", "Divna i uvijek svoja", "Kakva čarolija, fantastično", samo su neki od komentara Josipinih obožavatelja koji je uvijek u svemu podržavaju.

Josipa Lisac već dugi niz godina održava i koncerte u čast na ljubav njezina života, pokojnog skladatelja i glazbenika Karla Metikoša. Njih dvoje upoznali su se 1971. godine, kada je Josipi bilo samo 19 godina, i zaljubili se na prvi pogled. Dvije godine kasnije započeli su zajednički život, a tada je nastao i njihov album "Dnevnik jedne ljubavi", koji do danas slovi za jedno od najboljih rock-ostvarenja domaće diskografije.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Protiv Aleca Baldwina podignute dvije tužbe zbog pucnjave na setu filma "Rust": "Odlučio je igrati ruski rulet"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene