Slažete li se vi s time?

Ovako je izgledala davne 1990. godine, a na 52. rođendan izgleda kao da uopće nije ostarjela, još je i ljepša!

Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Noelle Sheldon i Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston i David Schwimmer (Foto: Profimedia) Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Jennifer Aniston i Justin Theroux (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: InStyle) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Jennifer Aniston slavi 52. rođendan i ne prestaje izazivati divljenje svojim izgledom, ali i dostojanstvenim starenjem jer tvrdi kako se nikada nije povrgla estetskim zahvatima.

Američka miljenica i glumica Jennifer Aniston jedna je od sretnica koja izgleda gotovo jednako kao i na početku karijere, onako kako je pamtimo s početka 90-ih godina kada je snimala kultnu seriju "Prijatelji" i osvojila nas ulogom Rachel Green.

Pogledaj i ovo Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Zna se i o kome je riječ Matthew Perry gajio je posebne osjećaje prema jednoj kolegici iz Prijatelja, no morao ih je skrivati: "To mi je malo otežavalo odlazak na posao"

Iako je od tih dana prošlo i više od dvadeset godina, ponekad se čini da je vrijeme za Jennifer stalo i mnogi tvrde da izgleda bolje nego ikad, što može zahvaliti dobrim genima i brizi o zdravlju, barem tako sama tvrdi. Danas kada ulazi u 53. godinu života njezin zaštitni znak i dalje je prepoznatljivi izgled dobre djevojke iz susjedstva koji joj je i donio slavu i čiji imidž sve te godine nikada nije ni mijenjala.

Iako su neki sumnjali da se podvrgla estetskim zahvatima i operacijama kako bi u šestom desetljeću tako dobro izgledala, ona je tek priznala neke manje korekcije na svom licu poput injekcija botoksa, no time nije bila oduševljena.

"Ne tvrdim da ga nisam probala. Sve te kozmetičke stvari izgledaju smiješno na meni!" izjavila je Jennifer prije nekoliko godina i dodala da ide na neinvazivne tretmane kao što su korištenje lasera i terapije za poboljšanje kolagena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ali za tako dobar izgled potrebna su najviše mnoga odricanja i naporni treninzi kojima je Jennifer već godinama posvećena, u čemu joj pomaže i njezin osobni trener Leyon Azubuik. On je jednom prilikom otkrio kako se najveća tajna njezine ljepote krije u konzumiranju dovoljnih količina vode

"Najčešća zabluda i pogreška u vezi s hidratizacijom jest ta što se ljudi sjete piti vodu samo kada su žedni, i tada se napiju odjednom previše. Ako to učinite prije samog treninga, osjećat ćete se teško", objasnio je.

Svaka promjena na njezinu licu i tijela itekako je vidljiva, a ovih je dana iznenadila svoje obožavatelje tamnijim tenom s kojim se pojavila na snimanju novih nastavaka serije "The Morning Show" pa djeluje neprirodno. Neki su zaključili kako je to samo zbog transformacije u ulogu i da joj nitko ne može osporiti da izgleda senzacionalno. 

A koliko se Jennifer promijenila, odnosno nije, od dana svojih glumačkih početaka pa do danas, pogledajte u našoj galeriji. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) +0 Matt Dillon (Foto: Getty) Nekad i sad Rijetki ga prepoznaju jer se potpuno promijenio, od zvijezde za kojom su žene ludjele postao je boem koji živi u Italiji

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene