Zanimljiva životna priča

Nekad je vodio buran život i lomio srca, a sad se smirio uz 26 godina mlađu s kojom ima šestero djece

Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Instagram) +0 Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Alec Baldwin jedno je od najvećih imena Hollywooda, a osim svojim ulogama, novinske stupce je redovito punio privatnim životom.

Američki glumac Alec Baldwin najstariji je od četvero braće, od kojih su svi redom glumci, a ovih dana slavi 63. rođendan. Pojavio se u nizu uspješnih filmova i serija, za svoje je uloge dobio dva Emmyja, tri Zlatna globusa i sedam SAG nagrada, a još se i danas aktivno bavi glumom. Obožavatelje je u posljednje vrijeme zabavljao u showu "Saturday Night Live" u kojem je glumio Donalda Trumpa.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin Istraga se nastavlja Nova izvješća stručnjaka za oružje Alecu Baldwinu opet bi mogla stvoriti probleme: ''Okidač je povučen...''

Baldwin je osim svojim ulogama godinama plijenio pažnju i privatnim životom. U svibnju 1990. godine upoznao je kolegicu Kim Basinger kada su snimali zajednički film u kojem su utjelovili par, a zaljubili su se na prvi pogled. Pred oltar su stali tri godine kasnije, a u braku su dobili kćer Ireland. Razišli su se u prosincu 2000. godine, a Baldwin je okrivio upravo Kim za prljavu rastavu kakvu su imali.

Istaknuo je kako je morao ostaviti po strani svoju karijeru, preseliti se i raditi sve kako se njoj htjelo samo da bi mogao ostati u životu svoje kćeri. Sve je eskaliralo 2007. godine kada je tada 11-godišnju Ireland bezobraznom, nepromišljenom malom svinjom jer se nije javila kada je zvao, nakon čega dugo nisu razgovarali. Kasnije je Alec rekao da žali zbog ispada i da je sigurno utjecao na Ireland. Glumac se sukobljavao s kćeri i zbog njezine golotinje na fotografijama koje stavlja na Instagram.

Od kolovoza 2011. godine Alec je s Hilarijom Thomas, instruktoricom joge, a zaručili su se godinu kasnije, kada su se i vjenčali. Hilaria je 26 godina mlađa od glumca, no sudeći po svemu, žive u obiteljskoj idili. Imaju petero djece zajedno, a dvoje su dobili unazad godinu dana. Svoje šesto dijete Alec je sa suprugom vjerojatno dobio zahvaljujući surogat majci, no o tome se još nisu oglasili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene