Alec Baldwin jedno je od najvećih imena Hollywooda, a osim svojim ulogama, novinske stupce je redovito punio privatnim životom.

Galerija


Američki glumac Alec Baldwin najstariji je od četvero braće, od kojih su svi redom glumci, a ovih dana slavi 63. rođendan. Pojavio se u nizu uspješnih filmova i serija, za svoje je uloge dobio dva Emmyja, tri Zlatna globusa i sedam SAG nagrada, a još se i danas aktivno bavi glumom. Obožavatelje je u posljednje vrijeme zabavljao u showu "Saturday Night Live" u kojem je glumio Donalda Trumpa.

Vezani članci Hilaria Baldwin Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu! Ireland Baldwin - 5 Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa

Baldwin je osim svojim ulogama godinama plijenio pažnju i privatnim životom. U svibnju 1990. godine upoznao je kolegicu Kim Basinger kada su snimali zajednički film u kojem su utjelovili par, a zaljubili su se na prvi pogled. Pred oltar su stali tri godine kasnije, a u braku su dobili kćer Ireland. Razišli su se u prosincu 2000. godine, a Baldwin je okrivio upravo Kim za prljavu rastavu kakvu su imali.

Istaknuo je kako je morao ostaviti po strani svoju karijeru, preseliti se i raditi sve kako se njoj htjelo samo da bi mogao ostati u životu svoje kćeri. Sve je eskaliralo 2007. godine kada je tada 11-godišnju Ireland bezobraznom, nepromišljenom malom svinjom jer se nije javila kada je zvao, nakon čega dugo nisu razgovarali. Kasnije je Alec rekao da žali zbog ispada i da je sigurno utjecao na Ireland. Glumac se sukobljavao s kćeri i zbog njezine golotinje na fotografijama koje stavlja na Instagram.

Od kolovoza 2011. godine Alec je s Hilarijom Thomas, instruktoricom joge, a zaručili su se godinu kasnije, kada su se i vjenčali. Hilaria je 26 godina mlađa od glumca, no sudeći po svemu, žive u obiteljskoj idili. Imaju petero djece zajedno, a dvoje su dobili unazad godinu dana. Svoje šesto dijete Alec je sa suprugom vjerojatno dobio zahvaljujući surogat majci, no o tome se još nisu oglasili.

S ovakvim bikinijem nije ni čudo da joj se dogodila mala nezgoda koju su neumorni paparazzi spremno uhvatili

Pred oltar s našim reprezentativcem stala je u kratkoj vjenčanici o kojoj svi pričaju, što vi kažete na Mijin izbor?