iznenađenje!

Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!

Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +0 Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Galerija

Hilaria Baldwin rodila je peto dijete u rujnu prošle godine, a sa suprugom Alecom Baldwinom sada je i šesti put postala majka.

Glumac Alec Baldwin u 63. godini dobio je šesto dijete sa 26 godina mlađom suprugom Hilarijom, samo šest mjeseci nakon što je ona rodila njihovo peto dijete. Sretne vijesti podijelili su na Instagramu.

Pogledaj i ovo Alec i Hilaria Baldwin turbulentna godina Alec Baldwin nakon tragičnog događaja ima razlog za slavlje, sretnu vijest objavila je njegova 26 godina mlađa supruga!

"7", napisala je Hilaria u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojom djecom. Broj sedam odnosi se na broj djece koju Alec ima, uključujući i Ireland, koju je dobio s bivšom suprugom Kim Basinger. Za časopis People Hilaria je potvrdila da su ona i Alec ponosni roditelji šestero djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Sina Eduarda rodila je u rujnu prošle godine, nakon što je imala dva spontana pobačaja, a o tome da čekaju još jedno dijete slavni par nije dosad pričao. Nije poznato jesu li bebu posvojili ili ju je rodila surogat-majka.

Alec se posvetio djeci u braku s Hilarijom, dok je s najstarijom kćeri Ireland i bivšom suprugom imao problematične odnose. Svojedobno je procurila snimka s telefonske sekretarice u kojoj je Baldwin nazvao 11-godišnju kćer bezobraznom, nepromišljenom malom svinjom jer se nije javila kada je zvao.

Kasnije je Alec rekao da žali zbog ispada i da je sigurno utjecao na Ireland. Glumac se sukobljavao s kćeri i zbog njezine golotinje na fotografijama koje stavlja na Instagram.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Gal Gadot (Foto: Instagram) Celebrity Svi su počeli nagađati da nešto skriva, a slavna ljepotica nije dugo čekala te je fanovima otkrila sretne vijesti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene