Hilaria Baldwin objavila je na Instagramu da je šesto zajedničko dijete nje i Aleca Baldwina djevojčica kojoj su dali ime Lucia, no nije objasnila je li ju rodila surogat-majka ili su ju posvojili, što mnoge zbunjuje i postavljaju dodatna pitanja, zbog čega je ugasila opciju komentara na društvenim mrežama.

Galerija


Hilaria Baldwin (37) pohvalila se u ponedjeljak da je dobila šesto dijete sa svojim 26 godina starijim mužem, glumcem i komičarem Alecom Baldwinom, a sad je otkrila spol i ime bebe. 

Vezani članci Ireland Baldwin Obukla pretijesni badić: Kritiziraju je zbog nekoliko kila više, no ona u inat svima ističe svoje obline Ireland Baldwin Proslavili su je roditelji, no ova ljepotica plijeni pažnju bujnim tijelom na koje rijetko tko ostaje ravnodušan

"Tako smo zaljubljeni u našu kćer Luciju. Baš kao i tvoja braća i sestre, i ti si ostvarenje našeg sna", napisala je spisateljica i instruktorica joge. Hilaria je objavila fotografiju bebe koju su ona i Alec, kako pišu američki mediji, dobili preko surogat-majke nešto više od pet mjeseci od prošlog djeteta, sina Eduarda Paoa, no neki nagađaju i da su ju posvojili. 

Alecova je supruga njihova sinčića također predstavila na Instagramu, početkom rujna prošle godine. Iako pratitelji inače čestitaju ljudima na prinovama, ovog su puta na vijest o novom djetetu u obitelji Baldwin reakcije bile podijeljene. 

Dok su neki poželjeli sreću supružnicima ispod Hilarijine objave, drugi su ih kritizirali, a onda se Alec obračunavao s njima. 

"Tko je majka? Hilaria nije bila trudna. Rodila je prije šest mjeseci. Ako ste dobili dijete preko surogat-majke, jednostavno to recite. Ako je dijete posvojeno, recite to. Ako ne želite ništa reći, zašto ne prestane stalno objavljivati fotografije svoje djece i moliti za lajkove. Jednostavno odgajajte svojih stotinu djece u privatnosti!" napisao je jedan pratitelj. 

"Je*eno začepi i gledaj svoja posla", odgovorio mu je Alec. 

"Moja prva reakcija bila je: 'Jao', no to nije moja briga i ako se vole i mogu odgajati svu tu djecu, neka ih Bog blagoslovi", istaknuo je drugi pratitelj. 

"Vjerujem da bi ljudi jednostavno trebali čestitati ili je*eno začepiti. To je to", napisao mu je Alec. Zbog negativnih reakcija na Instagramu o novoj prinovi Hilaria je ugasila mogućnost komentiranja na svojim objavama jer, za razliku od svog muža, nije htjela raspravljati. 

Supružnici od ranije imaju petero djece, sinove Rafaela (5), Leonarda (3), Romea (2) i petomjesečnog Eduarda te kćer Carmen (7). Alecu je to ukupno sedmo dijete jer je u prvom braku s glumicom Kim Basinger dobio kćer Ireland (25). 

Poznato je da je komičar s Ireland imao problematičan odnos dok je bila mlađa i mnogi se sjećaju njegova ispada preko telefona jer je snimka na kojoj ju vrijeđa procurila u javnost. Baldwin je prigovarao kćeri i zbog golišavih fotografija na Instagramu, no nju to nije spriječilo u daljnjem objavljivanju. 

Inače, Hilaria je 18. veljače otkrila da su se prije točno 10 godina ona i Alec upoznali u jednom restoranu. Par je u braku od 2012., a prema svemu se čini da je komičar uz instruktoricu joge postao pažljivi otac. 

Procurile nikad ozbiljnije optužbe protiv Meghan Markle, sve se događalo prije nego što je odstupila s kraljevskih dužnosti?

Naš poznati poduzetnik zaprosio 27 godina mlađu studenticu na luksuznom odmoru skupocjenim prstenom