nikad nije kasno

U 63. postao otac šesti put: Pretvorio se u pravog obiteljskog čovjeka, a nekada je vrijeđao kćer i šokirao javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alec Baldwin ima s Hilarijom Baldwin četvoro djece dok je u braku s prvom suprugom Kim Basinger dobio kćer Ireland s kojom je imao problematičan odnos.

Glumac Alec Baldwin u 63. godini je dobio peto dijete s 26 godina mlađom suprugom i kolegicom Hilarijom Baldwin

Pogledaj i ovo Hilaria Baldwin težak životni period Supruga Aleca Baldwina snimljena nakon što je objavljeno da će njezin suprug biti optužen za ubojstvo iz nehaja, njezin izraz lica sve govori

"Dobili smo bebu sinoć. Savršen je i ne možemo biti sretniji. Ostanite me pratiti kako bi saznali ime", napisala je Hilaria na Instagramu pokraj fotografije nje i muža sa sinčićem. 

Par od ranije ima četvoro djece, sinove Rafaela (5), Leonarda (3) i Romea (2) te kćer Carmen (7). Mlađahna instruktorica joge je druga supruga slavnog glumca koji je od 1993. bio u braku s kolegicom Kim Basinger i dobio kćer, manekenku Ireland (24). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We had a baby last night. He is perfect and we couldn’t be happier 🌟. Stay tuned for a name🤍

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Alec se posvetio djeci u braku s Hilarijom dok je s najstarijom kćeri Ireland i bivšom suprugom imao problematične odnose. Svojedobno je procurila snimka s telefonske sekretarice u kojoj je Baldwin nazvao 11-godišnju kćer bezobraznom, nepromišljenom malom svinjom jer se nije javila kada je zvao. 

Kasnije je Alec rekao da žali zbog ispada i da je sigurno utjecao na Ireland. Glumac se sukobljavao s kćeri i zbog njezine golotinje na fotografijama koje stavlja na Instagram. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris Rogoznica (FOTO: Laura Vrabec) Celebrity Prije nego što je opet zaključao Instagram za javnost, Boris Rogoznica objavio tužne stihove  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene