Alec Baldwin ima s Hilarijom Baldwin četvoro djece dok je u braku s prvom suprugom Kim Basinger dobio kćer Ireland s kojom je imao problematičan odnos.

Galerija


Glumac Alec Baldwin u 63. godini je dobio peto dijete s 26 godina mlađom suprugom i kolegicom Hilarijom Baldwin

Vezani članci Ireland Baldwin - 2 Telefonirala, pa joj ruka poletjela na krivo mjesto, a i njen dečko plijenio je pozornost golim torzom Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Slavlje nakon dvije tužne vijesti: Supruga slavnoga glumca otkrila da čeka peto dijete

"Dobili smo bebu sinoć. Savršen je i ne možemo biti sretniji. Ostanite me pratiti kako bi saznali ime", napisala je Hilaria na Instagramu pokraj fotografije nje i muža sa sinčićem. 

Par od ranije ima četvoro djece, sinove Rafaela (5), Leonarda (3) i Romea (2) te kćer Carmen (7). Mlađahna instruktorica joge je druga supruga slavnog glumca koji je od 1993. bio u braku s kolegicom Kim Basinger i dobio kćer, manekenku Ireland (24). 

Alec se posvetio djeci u braku s Hilarijom dok je s najstarijom kćeri Ireland i bivšom suprugom imao problematične odnose. Svojedobno je procurila snimka s telefonske sekretarice u kojoj je Baldwin nazvao 11-godišnju kćer bezobraznom, nepromišljenom malom svinjom jer se nije javila kada je zvao. 

Kasnije je Alec rekao da žali zbog ispada i da je sigurno utjecao na Ireland. Glumac se sukobljavao s kćeri i zbog njezine golotinje na fotografijama koje stavlja na Instagram. 

Prije nego što je opet zaključao Instagram za javnost, Boris Rogoznica objavio tužne stihove