Franka i Vedran za prvi ples izabrali su upravo pjesmu preminulog Olivera Dragojevića.

Galerija


Prošle subote glavna šoubiz tema bilo je vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke.

Vezani članci Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Tek su se vjenčali, a već se razilaze: Medeni mjesec Vedrana Ćorluke i Franke Batelić malo će pričekati Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić/Pixsell) Vedran Ćorluka i supruga Franka stigli su na bajkovito imanje gdje će proslaviti vjenčanje s najbližima

Raskošno vjenčanje pjevačice i nogometaša održano je u Frankinoj rodnoj Istri, a proslava je održana u vili Meneghetti čiji je ambijent očarao ne samo goste, već i cjelokupnu hrvatsku javnost koja je budno pratila vjenčanje godine.

Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Borna Filic/PIXSELL)
Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Borna Filic/PIXSELL)

Sretni mladenci tijekom večeri su objavili brojne fotografije i snimke slavlja, među kojima je i ona njihovog prvog plesa.

A za njega su Franka i Vedran odabrali prekrasnu baladu "Prije sna" Olivera Dragojevića koji je preminuo ove subote, točno tjedan dana nakon njihovog vjenčanja.

"Jer svatko ima barem jednu Oliverovu koja je samo njegova, posebna. Ova je naša... Oliver. On je s nama kroz sve. On je govorio umjesto nas. A za Njega će zauvijek govoriti njegove pjesme", napisala je pjevačica prije nešto više od sat vremena na Instagramu uz snimku plesa.

Franka je jutros i među prvima komentirala prerani odlazak glazbene legende.

"I ništa više nikada neće biti isto. Hvala za sve note, za svaku riječ. Neka Vam je mirno more, kapetane", napisala je uz njegovu crno-bijelu fotografiju.