Jedna od najljepših

Tjedan dana prije njegove smrti: Vedran i Franka za prvi su ples odabrali Oliverovu baladu, znate li koju?

Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) +0 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Galerija

Franka i Vedran za prvi ples izabrali su upravo pjesmu preminulog Olivera Dragojevića.

Prošle subote glavna šoubiz tema bilo je vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Raskošno vjenčanje pjevačice i nogometaša održano je u Frankinoj rodnoj Istri, a proslava je održana u vili Meneghetti čiji je ambijent očarao ne samo goste, već i cjelokupnu hrvatsku javnost koja je budno pratila vjenčanje godine.

Sretni mladenci tijekom večeri su objavili brojne fotografije i snimke slavlja, među kojima je i ona njihovog prvog plesa.

A za njega su Franka i Vedran odabrali prekrasnu baladu "Prije sna" Olivera Dragojevića koji je preminuo ove subote, točno tjedan dana nakon njihovog vjenčanja.

 

Jer svatko ima barem jednu Oliverovu koja je samo njegova, posebna. Ova je naša...Oliver. On je s nama kroz sve. On je govorio umjesto nas. A za Njega ce zauvijek govoriti njegove pjesme.

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

"Jer svatko ima barem jednu Oliverovu koja je samo njegova, posebna. Ova je naša... Oliver. On je s nama kroz sve. On je govorio umjesto nas. A za Njega će zauvijek govoriti njegove pjesme", napisala je pjevačica prije nešto više od sat vremena na Instagramu uz snimku plesa.

Franka je jutros i među prvima komentirala prerani odlazak glazbene legende.

 

I ništa više nikada neće biti isto. Hvala za sve note, za svaku riječ. Neka Vam je mirno more, kapetane.

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

"I ništa više nikada neće biti isto. Hvala za sve note, za svaku riječ. Neka Vam je mirno more, kapetane", napisala je uz njegovu crno-bijelu fotografiju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene