Čestitamo!

Sretno, mladenci! Franka Batelić i Vedran Ćorluka nakon šest godina veze vjenčali su se u Istri, fešta počinje!

Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Borna Fili? 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) +0 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Galerija

Vedran Ćorluka i Franka Batelić vjenčali su se u istarskim Balama, pjevačica je zablistala u predivnoj i raskošnoj vjenčanici

Iako su se Franka Batelić i Vedran Ćorluka detalje vjenčanja trudili sakriti do zadnjeg trenutka, tijekom Svjetskog prvenstva počele su curiti prve informacije o planovima za njihovu svadbu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

A sada već svi znamo da je par sudbonosno ''da'' izrekao u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama gdje je hrvatski nogometni reprezentativac stigao nešto prije pet, a kojeg su okupljeni predstavnici medija i svi oni koji ovaj mladi par željeli vidjeti među prvima nakon što izmjene bračne zavjete pozdravili pljeskom. U crkvu je oko sat vremena kasnije ušla i Franka te s osmijehom od uha do uha pozdravila okupljene. Iako se pričalo da će Ćorluki kum biti Luka Modrić, Vedran je za tu ulogu ipak odabrao brata Hrvoja. 

U ckrvu je sa zakašnjenjem nakon pjevačice ušao i Ivan Perišić, Vedranov suigrač u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. 

Svadbenu proslavu za uzvanike Vedran i Franka spremili su u luksuznoj vili Meneghetti, a gostima će pjevati Tony Cetinski.

Dan prije vjenčanja pjevačica je zablistala u bijeloj odjevnoj kombinaciji koju je za nju izradio modni dvojac eNVy room čije kreacije najradije nosi.

Par se upoznao na Zrću prije šest godina i od tada su nerazdvojni.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene