Maja Šuput i njezin dečko Nenad Tatarinov uživaju na egzotičnim lokacijama. S druge strane, Ana Gruica odlučila se na skijanje. A gdje su ostale poznate Hrvatice?

Galerija


Početak siječnja nekima je već tradicionalno rezerviran za odmor. Iako temperature u Hrvatskoj više podsjećaju na proljetne nego na zimske, nekim našim zvijezdama to nije bilo dosta, pa su slobodne dane odlučili provesti na vrućem pijesku egzotičnih destinacija.

Vezani članci Franka Batelić Franka Batelić se vraća na scenu i po prvi put govori o majčinstvu: "Kako Viktor kaže, tako ja sviram!" Slika nije dostupna UŽIVA UZ SEKSI MISSICU "Kud nas odluke i put odvedu, to ćemo vidjeti"

Zimski praznici sve se češće provode u toplijim krajevima. A posljednjih nekoliko godina Tajland se pokazao kao obećana zemlja. Upravo ondje svoj odmor, nakon napornih mjeseci, provode Maja Šuput i njezin dečko Nenad Tatarinov. Pjevačica ne skriva sreću što je našla nekoga tko voli iste stvari kao i ona. Nakon Tajlanda zaljubljeni par produžio je na još jednu destinaciju iz snova - Maldive.

Poznati na odmoru (FOTO: Instagram)
Maja Šuput (FOTO: Instagram)

U čarima Tajlanda uživala je i bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić, a živopisne fotografije, koje je objavila na društvenim mrežama, oduševile su njezine pratitelje. Ivana je zaljubljenica u putovanja i kaže kako se sve može uz dobru organizaciju. Kao prava hit-destinacija pokazala se Šri Lanka. Onamo se s dečkom zaputila i Anita Dujić. Kombinacija ljubavi i rajskih plaža za ovu se scenografkinju pokazala kao dobitna kombinacija jer Anita nije skidala osmijeh s lica. Što sve Šri Lanka nudi, iz prve je ruke provjerio i Slavko Sobin, koji je uživao i u ondašnjim gastrodelicijama.

Poznati na odmoru (FOTO: Instagram)
Anita Dujić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

U avanturu života upustila se Snježana Mehun. Ona se i ove godine odlučila za Afriku, i to Kongo, gdje je posjetila utočište za gorile. Vedran Ćorluka i Franka Batelić romatične dane provode na Jamajci. Ante Vrban gušta u čarima Sejšela, a Saša Šekoranja odmor je potražio u Bahiji u Brazilu. Za ovo se mjesto odlučio jer najradije odabire inspirativne i autentične lokacije.

Poznati na odmoru (FOTO: Instagram)
Snježana Mehun (FOTO: Instagram)

Glumica Ecija Ojdanić s kćeri Cvitom, sinom Jakovom i suprugom Robertom Orhelom za zimski odmor odabrala je austrijske Alpe. Austriju favorizira i Sandi Cenov, a na Kronplatzu se odmara Ana Gruica. Sunce tropskih krajeva, snježne padine ili pak odmor kod kuće - gdje god bili, važno je napuniti baterije za uspješnu 2018. godinu.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Poznati na odmoru (FOTO: Instagram)
Ana Gruica (Foto: Instagram) Foto: Instagram