Život je lijep

Ima se, može se! Skupi provodi po egzotičnim lokacijama i romantična skijanja poznatih Hrvatica

Poznati na odmoru (FOTO: Instagram) Poznati na odmoru (FOTO: Instagram) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić (Foto: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) Ivana Ergić (FOTO: Instagram) Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) +0 Poznati na odmoru (FOTO: Instagram) Galerija

Maja Šuput i njezin dečko Nenad Tatarinov uživaju na egzotičnim lokacijama. S druge strane, Ana Gruica odlučila se na skijanje. A gdje su ostale poznate Hrvatice?

Početak siječnja nekima je već tradicionalno rezerviran za odmor. Iako temperature u Hrvatskoj više podsjećaju na proljetne nego na zimske, nekim našim zvijezdama to nije bilo dosta, pa su slobodne dane odlučili provesti na vrućem pijesku egzotičnih destinacija.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Zimski praznici sve se češće provode u toplijim krajevima. A posljednjih nekoliko godina Tajland se pokazao kao obećana zemlja. Upravo ondje svoj odmor, nakon napornih mjeseci, provode Maja Šuput i njezin dečko Nenad Tatarinov. Pjevačica ne skriva sreću što je našla nekoga tko voli iste stvari kao i ona. Nakon Tajlanda zaljubljeni par produžio je na još jednu destinaciju iz snova - Maldive.

Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram)

U čarima Tajlanda uživala je i bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić, a živopisne fotografije, koje je objavila na društvenim mrežama, oduševile su njezine pratitelje. Ivana je zaljubljenica u putovanja i kaže kako se sve može uz dobru organizaciju. Kao prava hit-destinacija pokazala se Šri Lanka. Onamo se s dečkom zaputila i Anita Dujić. Kombinacija ljubavi i rajskih plaža za ovu se scenografkinju pokazala kao dobitna kombinacija jer Anita nije skidala osmijeh s lica. Što sve Šri Lanka nudi, iz prve je ruke provjerio i Slavko Sobin, koji je uživao i u ondašnjim gastrodelicijama.

Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

U avanturu života upustila se Snježana Mehun. Ona se i ove godine odlučila za Afriku, i to Kongo, gdje je posjetila utočište za gorile. Vedran Ćorluka i Franka Batelić romatične dane provode na Jamajci. Ante Vrban gušta u čarima Sejšela, a Saša Šekoranja odmor je potražio u Bahiji u Brazilu. Za ovo se mjesto odlučio jer najradije odabire inspirativne i autentične lokacije.

Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Snježana Mehun (FOTO: Instagram)

Glumica Ecija Ojdanić s kćeri Cvitom, sinom Jakovom i suprugom Robertom Orhelom za zimski odmor odabrala je austrijske Alpe. Austriju favorizira i Sandi Cenov, a na Kronplatzu se odmara Ana Gruica. Sunce tropskih krajeva, snježne padine ili pak odmor kod kuće - gdje god bili, važno je napuniti baterije za uspješnu 2018. godinu.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Foto: Instagram

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene