Boran Uglešić je, kaže Ana Gruica, čovjek s ozbiljnim poslom da bi se razvlačio po novinama kao neka rock 'n' roll zvijezda.

Galerija


Ana Gruica prvi je put progovorila o vezi s uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Nije htjela previše pričati budući da je, kaže, Boran čovjek s ozbiljnim poslom. "Boran nije javna osoba, ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock 'n' roll zvijezda. Srce očito ne bira, čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiranje u novinama i povećan interes za svoj privatni život", rekla je Gruica za Story.

Vezani članci Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica otkrila u kakvim je odnosima s majkom svog odabranika, a i on je imao što reći Iva i Jerko Leko, Martina i Ante Todorić, Stjepan Hauser i Jelena Rozga, Boris Svrtan i Nina Erak (Foto: Pixsell) Kobna godina: Slavni parovi koji nisu uspjeli spasiti svoju ljubav

Otkrila je i da živi najljepše dane u životu. "Mogu samo reći da živim najljepše dane svog života zahvaljujući Boranu. U ovih pola godine našeg druženja pokazao je više vrlina nego što bi mnogi uspjeli prikupiti cijeloga života", zaključila je glumica.

Njihova veza poznata je od listopada prošle godine, kada je Gruica prekinula trogodišnju vezi s Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Ivana Marata. Glumica se preselila u Split, gdje je počela novi život uz svog dječaka, ali i Borana, s kojim uživa u ljubavi i brojnim putovanjima.

Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram)
Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram)