Majo, sretnice!

Šuput opet provocira! Ostvarila veliki san pa pokazala guzu: "Ovo čekam cijeli život!"

Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput ponovno je pokazala svoje čari. Oprez, prizor nije za one slabijeg srca!

Čekala je Maja i dočekala. Prvo da se zaljubi, a onda i da posjeti destinaciju o kojoj mašta cijeli život. Riječ je o bajkovitim Maldivima koje malo koga mogu ostaviti ravnodušnim. Nakon Tajlanda gdje se družila s malim majmunčićem, Maja Šuput i njezin novi dečko Nenad Tatarinov skoknuli su i do Maldiva.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

"Cijeli život čekam trenutak da kročim na Maldive. To je taj trenutak", napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj je u prvom planu njezina utegnuta stražnjica. Prizor je to koji je mnoge pratitelje, naročito one snažnijeg spola, ostavio bez teksta.

"I ja sam čekao ovaj trenutak", "Slatke li guze", "Ljubio bih te danima i noćima", poručili su joj obožavatelji ne mareći što je Maja od prošlog ljeta u sretnoj vezi. Ispunjena, sretna, zadovoljna! Maja je konačno došla na svoje.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene