Maja Šuput ponovno je pokazala svoje čari. Oprez, prizor nije za one slabijeg srca!

Galerija


Čekala je Maja i dočekala. Prvo da se zaljubi, a onda i da posjeti destinaciju o kojoj mašta cijeli život. Riječ je o bajkovitim Maldivima koje malo koga mogu ostaviti ravnodušnim. Nakon Tajlanda gdje se družila s malim majmunčićem, Maja Šuput i njezin novi dečko Nenad Tatarinov skoknuli su i do Maldiva.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Glasine su brzo došle do nje: Maja Šuput komentirala vijesti da čeka dijete sa svojim Nenadom Maja Šuput (Foto: Instagram) Ovako to izgleda kad Šuput tulumari s mužem: ''Slikom ne bih mogla objasniti što smo radili''

"Cijeli život čekam trenutak da kročim na Maldive. To je taj trenutak", napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj je u prvom planu njezina utegnuta stražnjica. Prizor je to koji je mnoge pratitelje, naročito one snažnijeg spola, ostavio bez teksta.

"I ja sam čekao ovaj trenutak", "Slatke li guze", "Ljubio bih te danima i noćima", poručili su joj obožavatelji ne mareći što je Maja od prošlog ljeta u sretnoj vezi. Ispunjena, sretna, zadovoljna! Maja je konačno došla na svoje.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on