Ima čuvare

Snježana Mehun na korak od opasnosti: ''Jednim zamahom sve nas mogu pobiti''

Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Snježana Mehun (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun (FOTO: Instagram) +0 Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Galerija

Snježana Mehun trenutno obilazi nacionalne parkove Konga.

Snježana Mehun otišla je na godišnji odmor. Nakratko je svratila do Dubaija, a potom je odletila do Afrike, točnije do Demokratske Republike Kongo.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

Mehunka tamo obilazi nacionalne parkove, a svoje je prijatelje na društvenim mrežama počastila videom gdje stoji tek nekoliko koraka od opasnih gorila.

''Biti usred đungle s ovim moćnim, snažnim, a ipak dobročudnim bićima, koja žive na slobodi ovdje i to stoljećima, u skladu s prirodom i ljudima. Mi, ljudi, smo ih otjerali iz ostatka svijeta i to je naprosto neopisivo. Sada ih čuvaju zaštitari DR Kongo, nevjerojatno ali od nas ljudi. Iako samo jednim zamahom sve nas mogu pobiti!'' napisala je Snježana uz fotografiju.
 

 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene