Drugačija od drugih

Kći jedne od najljepših Hrvatica izrasla je u pravu ljepoticu! Ona nije poput većine vršnjaka, aktivna nije čak ni na društvenim mrežama

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 3 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 6 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 8 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 4 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 2 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 1 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 9 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 10 In Magazin u Monaku: Anica i Robert Kovač - 2 In Magazin u Monaku: Anica i Robert Kovač - 3 +6 In Magazin u Monaku: Anica i Robert Kovač - 7 Galerija

Najstarija kći Anice i Roberta Kovača, Leticija Kovač, izrasla je u pravu damu. Maturantica koja je nedavno proslavila 18. rođendan u društvu prelijepe majke provela nas je Monacom i pokazala omiljene djelove lijepe kneževine.

Majku i kćer prelijepo je vidjeti zajedno dok zagrljene hodaju ulicama Monaca. Leticija nije, poput većine svojih vršnjaka, aktivna na društvenim mrežama. Osim što je skromna, izrazito je pristojna. Prava mlada dama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Joško Gvardiol - 1 Bilo je stvarno svega Velika zvjezdana inventura 2023: Podvukli smo crtu i prisjetili se svega po čemu ćemo pamtiti proteklu godinu!

''Jako sam ponosna na nju, ona je sad moja cura, velika. Nekako je drugačije i pričamo drugačije, družimo se, prijateljice smo, ali kad treba, odlučujem kao majka. Ta mlada generacija danas em puši, em ta usta ili te neke čudne slike, ja to ne volim, ali, evo, dajem joj priliku i mogućnost da se još malo nauči i da me gleda i sluša'', govori Anica. 

A kakva je Anica mama, hoće li uskoro zajedno u noćni klub?

''Pa hoćemo, zašto ne? S mamom je najbolje ići feštati, barem meni. Dobro se slažemo, sad još i malo bolje. Volim je najviše, uvijek hoće dobro, nije stroga, sve nam dopušta. To ne govorim zato što sad tu sjedi, nego zato što to stvarno jest tako'', hvali Leticija svoju majku. 

U Monacu im je svima lijepo, ali nedostaje im dom. 

''Uvijek će mi Hrvatska faliti, nije bitno u kojem gradu živim. Lijepo je, ali to je samo trenutak, znam da ću biti tu još dvije godine tu, pa ajde, u redu, ali za stalno ne bi bio moj odabir. A opet, ne znaš što te čeka sutra'', kaže Anica. 

Naravno, Monaco ima i svojih prednosti.

''Volim se puno šetati, tu uopće ne koristim auto, a sad vam pokazujem staze koje ja odradim'', govori Anica. 

Razvikana elitna kupališta po kojima je Monaco nadaleko poznat, poput Nikki Beacha, za Anicu ne dolaze u obzir.

''Smatram da je to pretjerano skupo, ne samo skupo nego i pretjerano općenito. Mislim da djeca u tom području nemaju što tražiti, ljudi piju već od 11, 12. Neka se svatko opušta na svoj način, ali mislim da je ljepše ovako'', govori Anica. 

Leticija u Monacu završava srednju školu i tu misli ostati još jednu godinu.

''Vidjet ću gdje ću kasnije, gdje ću studirati, ali iz kuće idem, to je sto posto'', otkriva Leticija. 

Leticija se odlično snalazi pred kamerom, što je, uz ljepotu, zasigurno naslijedila od majke, inače naše najuspješnije misice.

A što bi Leticija voljela biti kad odraste?

''Iskreno, još se tražim, ali možda manekenka kao mama'', govori Leticija, a Anica ju podržava. 

''Ne bih rekla da je kasno, ali taj svijet manekenstva malo se promijenio. Taj prirodni dio i to nešto normalno, ja ne govorim da se neće vratiti. Podržavam je u svačemu'', zaključila je Anica. 

Cijeli razgovor pogledajte u videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Getty Images) Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) +4 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Celebrity Legendarna ljepotica toliko se preobrazila lošim zahvatima da ostavlja u šoku svaki put kad je paparazzi uhvate u rijetkim izlascima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene