Velika obožavateljica

Slavna glumica otkrila kako se provela u Dubrovniku, zbog jedne stvari bila je posebno sretna

Gabrielle Union (Foto: IN Magazin) Gabrielle Union (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gabrielle Union i Dwyane Wade (Foto: AFP) Jessica Alba (Foto: IN Magazin) Gabrielle Union (Foto: Instagram) Gabrielle Union (Foto: IN Magazin) +0 Gabrielle Union i Dwyane Wade (Foto: AFP) Galerija

S kolegicom Jessicom Albom Gabrielle Union nedavno je posjetila Dubrovnik.

Odlazimo na Azurnu obalu, gdje smo razgovarali s holivudskom glumicom Gabrielle Union.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Naime, s kolegicom Jessicom Albom Gabrielle je nedavno posjetila Dubrovnik. Uz to što je oduševljena ljepotama starog grada, presretna je i što je napokon posjetila set omiljene joj serije "Igra prijestolja". U razgovoru s našom Ivanom Nanut glumica nam je otkrila po čemu će pamiti Dubrovnik, ali i koliko se puta rasplakala kao članica žirija američkog Supertalenta.

Holivudske glumice Jessica Alba i Gabrielle Union nedavno su uživale u Dubrovniku zahvaljujući pozivu na New Europe Market, gdje su promovirale svoju novu kriminalističku seriju "LA's Finest". Nakon Hrvatske, dame su stigle i u sunčani Monte Carlo na prestižni 59. po redu televizijski festival.

"Dubrovnik dojmovi - predivno! Jednostavno predivna zemlja! Nevjerojatna hrana, prekrasni ljudi. K tome, veliki sam obožavatelj 'Igre prijestolja' i bila sam presretna što sam ušetala u njegovo kraljevstvo", odmah na početku otkriva popularna glumica.

Osim ljepotama Lijepe Naše, Gabrielle je u Monacu bila oduševljena i time što je mogla najaviti snimanje druge sezone serije "LA’s Finest". Radnja se vrti oko nesvakidašnjeg policijskog ženskog tandema u borbi protiv najopasnijih kriminalaca Los Angelesa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

"Napokon imamo policijski show u kojem su glavne žene, i to dvije. Počašćene smo i uzbuđene. Željele smo ovako nešto gdje možemo biti i sexy i smiješne i cool i opasne. Ja sam osmislila show, a Jessica nam se pridružila i od tada uživamo u ovom poslu."

Kako su obje glumice i producentice serije, na setu je vladala, kažu, obiteljska i prijateljska atmosfera.

"Na setu je sve bilo u obiteljskom tonu - dolazile su nam obitelji kako obje imamo bebe, ali tako je bilo i za ostatak ekipe, pa je na setu bilo hrpa djece. Naš moto je – što sretniji zaposlenici, bolja produkcija", otkriva simpatična glumica.

Naime, Alba je majka troje djece. Kada je započelo snimanje serije, još uvijek je dojila najmlađeg sina. Nešto kasnije i Gabrielle je dobila kćer zahvaljujući surogat-majci. Obje su glumice imale vlastite prikolice koje su pretvorile u sobe za dojenje. Nakon loših iskustava s prijašnjih snimanja, prekovremenih sati, ali i nejednakih primanja, za razliku od muških kolega, glumice su napokon došle na svoje. Jednakost za oba spola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

Gabrielle je u sretnom braku s košarkašem Dwayneom Wadeom, koji iz prethodnog braka ima dvojicu sinova. Odnedavno je i članica žirija američkog Supertalenta.

"Plačem po četiri puta tijekom epizode. I ja sam bila suočena s puno odbijanja, zato pomažem da se ostvaruju nečiji snovi. Gledam kandidate kada im kažemo 'da' i onda ona njihova lica 'je l' stvarno moje vrijeme?', ne mogu vam opisati kakav je to osjećaj, daje mi krila", zaključila je Gabrielle.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +5 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić na prijamu Predsjednice pažnju plijenila u haljini s dekolteom i prorezom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene