Jessica Alba i Gabrielle Union i stigle su u Dubrovnik na NEM, event koji je namijenjen za sve iz TV industrije.

Galerija


Slavne holivudske zvijezde Jessica Alba i Gabrielle Union stigle su u Dubrovnik na NEM kako bi promovirale svoju novu seriju ''L.A.'s Finest''.

Vezani članci Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Osvojio je ženu koju svi smatraju savršenom, no nije mu uvijek bilo lako: Više puta ga je tjerala iz kuće Jessica Alba (Foto: Getty Images) Holivudska ljepotica i jedna od najomiljenijih glumica u lipnju stiže u Dubrovnik!

Riječ je o spin-offu filmskog hita "Bad Boys" u kojem glume Will Smith i Martin Lawrence, čiji se najnoviji nastavak također snima nakon punih 16 godina. Gabrielle je zaslužna za kreiranje serije, a Jessica joj se drage volje pridružila kao producentica i glumica. 

Dobro raspoložene holivudske zvijezde nisu imale previše slobodnog vremena za razgledavanje dubrovačkih znamenitosti i ljepota, no vjerujemo kako će se ubrzo vratiti i zasluženo uživati.

Ipak, Gabrielle je na svom profilu na Instagramu podijelila nekoliko fotografija u storijima gdje se nije mogla prestati diviti pogledu s terase hotela u kojem boravi te je morala pokazati obožavateljima gdje se nalazi.

"Moj posao uopće nije loš. Ovo mora biti neka šala, dobar dan Hrvatska! Ovo je nevjerojatno", rekla je Gabrielle u snimljenim videima. 

Što je NEM?

NEM je najvažniji četverodnevni događaj u regiji Srednje i Istočne Europe, gdje se profesionalci TV industrije okupljaju kako bi upoznali najnovije poslovne trendove i podijelili svoje najdragocjenije formule za uspjeh.

NEM se jednom godišnje održava u Dubrovniku, namijenjen je FTA i Pay-TV kanalima, kabelskim i satelitskim operaterima, IPTV-u, produkcijskim, distribucijskim i tehnološkim tvrtkama, medijima i marketinškim agencijama te drugim stručnjacima koji su povezani s TV industrijom. NEM se fokusira na regiju Srednje i Istočne Europe, ali naši sudionicu dolaze iz svih krajeva svijeta.

Uz predstavnike više od 2000 tvrtki, NEM se ističe kao važna platforma za medijske, telekomunikacijske i marketinške stručnjake.

Princ Harry imao kratku romansu s drugom djevojkom nakon što je upoznao Meghan