Jessica Alba i Gabrielle Union u Dubrovniku promoviraju novu seriju "L.A.'s Finest".

Galerija


Holivudska glumica uživa u Dubrovniku.

Vezani članci Ikiru Mačak postao hit na društvenim mrežama jer ne može prestati plaziti jezik, pogledajte tu facu! Carice Photoshopa Carice filtera: Nitko ne vjeruje njihovim objavama na Instagramu, ali ne daju se smesti

Radi se i o jednoj od najljepših žena svijeta Jessici Albi, koja se pohvalila prvim snimkama iz prelijepog Dubrovnika, u koji je stigla poslovno.

Naime, Jessica tamo zajedno s kolegicom Gabrielle Union promovira novu seriju "L.A.'s Finest" u sklopu NEM-a, četverodnevnog eventa na kojem se okupljaju profesionalci iz TV industrije kako bi upoznali najnovije poslovne trendove i podijelili svoje najdragocjenije formule za uspjeh.

Gabrielle se još jučer pohvalila fotografijama i snimkama iz jadranskog dragulja, odakle je milijunima obožavatelja poručila sljedeće: "Moj posao uopće nije loš. Ovo mora biti neka šala, dobar dan, Hrvatska! Ovo je nevjerojatno."

Sada se oglasila i Jessica fotografijama i snimkama s terase hotela Excelsior, a Dubrovnik je nahvalila uzduž i poprijeko.

"Ovo mjesto je prekrasno! Svjetlost, hrana, Jadran - nevjerojatno", poručila je lijepa Jessica. Glumica je zatim i objavila nekoliko snimki s večere na koju se uputila u veselom društvu.

U njemu se našao i vizažist Daniel Martin, najpoznatiji kao vizažist Meghan Markle, kojemu je ona dala povjerenje i na najvažniji dan u svom životu - svoje vjenčanje.  

Dok Bradley tulumari nakon prekida, Irina objavljuje vruće fotke koje su zanimljive i bivšem zaručniku Lady Gage