Radi se o bračnom paru Gabrielle Union i Dwyaneu Wadeu, koji su zajedno od 2009. godine.

Galerija


Ona je poznata glumica koja uskoro dolazi u Hrvatsku, a on NBA zvijezda.

Vezani članci Snijeg u Dubrovniku Ovo se doista rijetko viđa: Pahulje zabijelile i Dubrovnik, gradske vlasti angažirale zimsku službu Ravnatelj OB Dubrovnik, Marijo Bekić Nitko im nije javio da im je preminuo član obitelji: "Rekli su da je dežurna liječnica imala puno posla. Njegove stvari su bacili..."

Radi se o bračnom paru Gabrielle Union i Dwyaneu Wadeu, koji su zajedno od 2009. godine, a paru je krajem prošle godine stigla i kćerkica Kaavia James kao kruna ljubavi. Nju im je rodila surogat-majka nakon što je glumica imala nekoliko pobačaja, a vijest je javnost saznala nakon što je par na društvenim mrežama objavio prve fotografije bebe.

Par se vjenčao 2014. godine u Miamiju, a glumica je tada postala pomajka njegovo troje djece. Medeni mjesec proveli su na Maldivima te u Tanzaniji.

Iako danas izgledaju sretno i zaljubljeno kao prvog dana, njihovu je vezu obilježio i preljubnički skandal. Podsjetimo, 2013. godine košarkaš je dobio sina Xaviera Zechariaha s profesionalnom groupie djevojkom Ajom Metoyerom, no kako je kasnije objasnio, u to su vrijeme on i Gabrielle bili u pauzi.

I glumica je nekoliko puta iskreno progovorila o tom razdoblju te je priznala kako krivi isključivo sebe zbog toga što se dogodilo. "Kad smo prekinuli 2013. godine, bilo je to zbog prenatrpanih rasporeda. Ja sam završila jedno snimanje te je već počelo ono drugo i potpuno sam zanemarila naš odnos. Nisam mogla uzeti slobodno vrijeme da ga provedemo zajedno, što nam je očajnički trebalo", rekla je časopisu Glamour 2014. godine.

"Bila sam koncentrirana sama na sebe i nisam vodila računa o tome da on želi začiniti stvari u spavaćoj sobi. Počeli smo se udaljavati, a ja nisam ništa poduzela u vezi s tim. Kad je htio seks, ja nisam bila dostupna", nastavila je 10 godina starija glumica kojoj je u početku smetala razlika u godinama.

"Nakon prekida s još jednim nezrelim idiotom, mislila da od toga ne može biti gore ni da prohodam s fetusom. Sama sam sebi rekla da ću pustiti pa vidjeti što će biti. No ispalo je da je on zreliji nego njegovi vršnjaci jer je samostalan od svoje 15. godine", zaključila je Gabrielle, kojoj je bila velika želja postati majka.

Glumica stiže u Dubrovnik od 10. do 13. lipnja 2019. godine na NEM, najvažniji četverodnevni događaj u regiji Srednje i Istočne Europe, gdje se profesionalci TV industrije okupljaju kako bi upoznali najnovije poslovne trendove i podijelili svoje najdragocjenije formule za uspjeh. S njom dolazi i Jessica Alba, a glumice će tamo promovirati svoju novu seriju "L.A.'s Finest"

Efekt Meghan Markle: Jedna riječ protiv nje uništila je dugogodišnje prijateljstvo princa Harryja