Neki su napustili studio, neki umirali od smijeha, neki zaplakali, a u drugoj epizodi Supertalenta ponovno je proradio i zlatni gumb. Pred malim ekranima protekle je nedjelje bilo čak 855 tisuća gledatelja.

Galerija


Druga epizoda Supertalenta uz male je ekrane prikovala 855 tisuća gledatelja. Već prva natjecateljica Vanesa oduševila je žiri glazbenim talentom. 

Vezani članci Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Prisni noćni razgovori: Najpoželjniji hrvatski neženja viđen u društvu zagonetne ljepotice Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Denis rasplakao žiri, a mi otkrivamo što su oni proživljavali: ''Ovo je najtužnija priča u ovom projektu''

Maju Šuput je fascinirala, a Janko Popović Volarić joj je poručio da je njezin obožavatelj. A žiri je svojom izvedbom s nogu oborila i Riječanka Elizabeth.

''Ako bi mogla obećati da ne pjevaš baš prekasno vikendom, onda bi ja vrlo rado bio susjed s tankim zidovima'', našalio se Davor Bilman. 

Iako su pjevačke i plesne točke najuobičajenije, bilo je i neobičnih talenata. A kad već idemo u krajnosti, o nastupu Kanađanina Brenta još dugo će se govoriti...

''Kaj je ovo?! Ovo je prestrašno'', izjavila je Martina i napustila studio. 

No to ga nije pokolebalo, a zato su najhrabriji dobili vlastiti portert napravljen jednom, hm, samo ćemo reći, drugačijom tehnikom.

Ni ovoj sezoni ne nedostaje pametnih njuškica, a za ples kažu da je univerzalni jezik pa je atmosferu u studiju zapalio vatreni flamenco...

Ovacije je pobrao i Marčelo imitator nikad prežaljenog kralja popa. No titula najslađe u ovoj je epizodi, bez sumnje, pripala 13-ogodišnjoj Eleni Brnić.

Uz mnogo suza radosnica, osvojen je još jedan zlatni gumb, a hoće li se netko i u sljedećoj epizodi plasirati izravno u polufinale, saznat ćete već ove nedjelje.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.