Umjetnik iz Kanade na pozornici Supertalenta potpuno nag naslikao Davora Bilmana.

Galerija Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +5 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 3

"Predstavit ću se posebnom formom umjetnosti. Ja sam slikar, a za sve ostalo morate čekati nastup", tako je govorio prije nastupa ovaj umjetnik iz Kanade, koji je na pozornici Supertalenta potpuno nag naslikao ni manje ni više nego Davora Bilmana.

Vezani članci Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Šuput skočila u naručje domaćeg ljepotana koji je već oborio s nogu i Nives Celzijus: "Da vidim kako mi stoji" Fabijan Pavao Medvešek, Maja Šuput Novi član žirija Supertalenta prvi put progovorio o nedavnom vjenčanju: ''Možda najljepši dan u mom životu!''

Kako kaže, u slikanju se usavršava od treće godine.

Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

"Mogu crtati vrlo lijepo, a ovu posebnu vještinu otkrio sam prije desetak godina. Od tada nadograđujem tu vještinu. Svaki dan vježbam, a nekad i dva puta dnevno", objašnjava. Na pitanje kako je otkrio svoj neobičan talent, nije precizno odgovorio, već je rekao: "Sve što sam radio nije bilo slučajno, bila je suđeno da bude tako."

Njegov prvi nastup bio je prije četiri godine u Francuskoj. Tada je nastupio u njihovom talent showu, što je izazvalo nevjerojatne reakcije. Nakon toga putuje i nastupa diljem cijelog svijeta poboljšavajući svoje sposobnosti.

"Imam potporu obitelji u svemu što radim. Išao sam u umjetničku školu pa je to prirodan prijelaz, ali takvo što ne uče te u školi", kroz smijeh nam govori i dodaje: "Moji prijatelji misle da sam najkul osoba na svijetu."

Priznaje da su žene te koje imaju više pitanja, ali ipak su muškarci više fascinirani njegovim umijećem. U Hrvatskoj očekuje ljude otvorenog duha i misli za ono što je spremio.

"Nekima je to možda smiješno ili šala, ali za mene je vrlo ozbiljno. Želim biti prepoznat po svojim umjetničkim djelima. Na kraju dana ono što mi je važno jest da mi je majka sretna, otac me vidi kako zarađujem novac, a ja se zabavljam ne uništavajući svoje tijelo previše", zaključuje.

Na samom početku nastupa Martina je pritisnula X i napustila prostoriju, dok su ostali članovi žirija u nevjerici gledali nastup Brenta Raya Frasera.

Davor Bilman i Janko Popović Volarić složili su se da Brenta žele vidjeti u nastavku natjecanja, no Maja Šuput mijenjala je odluku.

Maja je najprije jasno rekla da od nje ne može dobiti prolaz, ali je uz podršku muškog dijela žirija promijenila mišljenje. Uz tri ''da'' i jedan X, Frasera će gledatelji vidjeti i u drugoj fazi natjecanja.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju