Oduzima dah

Djevojčica koja je osvojila žiri Supertalenta: ''Kad je zapjevala, svi smo prestali disati''

Elena Brnić (Foto: NOVA TV) Elena Brnić (Foto: NOVA TV) Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Elena Brnić (Foto: NOVA TV) Elena Brnić (Foto: NOVA TV) Elena Brnić (Foto: NOVA TV) Elena Brnić (Foto: NOVA TV) Elena Brnić (Foto: NOVA TV) +0 Elena Brnić (Foto: NOVA TV) Galerija

Elena Brnić dosad je sudjelovala na brojnim glazbenim natjecanjima, a nakon što je dobila zlatni gumb, Supertalent će joj sigurno zauvijek ostati u posebnom sjećanju.

Elena Brnić djevojčica je koja plijeni pažnju, a njezin glas nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, pa ni Maju Šuput, koja joj je pritisnula zlatni gumb!

Pogledaj i ovo Ena Nižić, Supertalent - 4 nije ju omeo ni mali pad Haljina ove slatkice oborila je s nogu Martinu i Maju: ''Ja nisam ovakvu vjenčanicu imala!''

''Elena je jedan od onih kandidata koja ti svojom pojavom već oduzme pola pozornosti. Njezin hod, stav, a još k tome ima sreću da je preslatka – kada je zapjevala, mi smo svi prestali disati'', komentirala je Maja Šuput predivnu Elenu Brnić, kojoj je omogućila plasman u polufinale Supertalenta.

Trinaestogodišnja Elena rođena je u Zagrebu, a pjevanjem se bavi odmalena. Do sada je sudjelovala na brojnim glazbenim natjecanjima, ali Supertalent će joj zasigurno ostati u posebnom sjećanju.

''Bilo je predivno. Kada su svi rekli svoje komentare, Maja je rekla svoj i pritisnula zlatni gumb. Bio je to neki tako čudan osjećaj kakav nikada do sada nisam imala. Nimalo to nisam očekivala'', ispričala je Elena kako se osjećala na pozornici.

Kaže kako misli da je svojom izvedbom najviše dirnula Maju Šuput, s obzirom na to da je ona pritisnula zlatni gumb, ali i ostali komentari su bili odlični.

Elena nije željela otkriti što priprema za sljedeći nastup, no Maja Šuput je rekla: ''Sigurna sam da ćemo ostati zapanjeni kada dođe sljedeći put'.'

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene