Nagledala se svega

Šuput o šokantnom nastupu golog slikara: "Njegov je kist impozantne veličine"

Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Maja Šuput (Foto: Instagram) Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 4 +0 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Slike Brenta Raya Frasera nastaju pomoću njegova spolnog organa, što je demonstrirao na pozornici Supertalenta.

Prošle nedjelje pozornicu Supertalenta zapalio je osebujni slikar Brent Ray Fraser.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

"Predstavit ću se posebnom formom umjetnosti. Ja sam slikar, a za sve ostalo morate čekati nastup", tako je govorio prije nastupa ovaj umjetnik iz Kanade, koji je na pozornici Supertalenta potpuno nag naslikao ni manje ni više nego Davora Bilmana, kojemu je na kraju i poklonio sliku.

"Imam potporu obitelji u svemu što radim. Išao sam u umjetničku školu, pa je to prirodan prijelaz, ali takvo što ne uče te u školi", kroz smijeh nam govori i dodaje: "Moji prijatelji misle da sam najkul osoba na svijetu."

Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

On svoj talent shvaća vrlo ozbiljno, no s tim se nije složila operna pjevačica Martina Tomčić, koja je odmah na početku nastupa stisnula X i napustila prostoriju.

Maja Šuput, Davor Bilman i Janko Popović Volarić u svojim su stolcima ostali sjediti do kraja, a na njihovim su se licima izmjenjivale različite emocije - od nevjerice do šoka i oduševljenja. Posebno je aktivna u pokazivanju emocija bila vrckava Maja, koja je najprije jasno i glasno rekla 'ne', ali je uz podršku muškog dijela žirija promijenila mišljenje.

Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr

"Ja sam se nagledala doista svega u životu, ali sam ostala u šoku. Nisam očekivala da ćemo nešto takvo ikada gledati na pozornici, pogotovo ne u Hrvatskoj. Na televiziji je njegov nastup izgledao kao balada i trajao je puno kraće nego uživo", započela je Maja svoj komentar o kanadskom umjetniku koji baš nikoga nije ostavio ravnodušnim.

"Na televiziji se nije toliko dobro vidjelo koliko je on dobro građen. Svaki centimetar njegova tijela isklesan je i preimpresivan. Čovjek je zaista bio gol i taj njegov kist je bio impozantne veličine", nastavila je uvijek iskrena Maja kroz smijeh.

Otkrila nam je i kako se čovjeku može "skinuti kapa" za talent jer ona ne bi ništa slično nacrtala niti rukama u puno većoj minutaži. "Njegov sam nastup prepričala svima doma i najbližim prijateljima jer nisam mogla vjerovati da se to dogodilo. Bila je to sjajna točka i odličan PR za Supertalent", zaključila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Ja bih rado da me se ne podsjeća na tu noćnu moru. Nije baš bilo lako za gledati", kratko nam je i kroz smijeh komentirao glumac Janko Popović Volarić.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene