ljubavna priča

Kemija je očita! Objavljen uradak Hausera i seksipilne Lole

Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 2 Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 2 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 2 Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 3 +0 Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 1 Galerija

Stjepan Hauser u posljednje vrijeme vrijeme često provodi u društvu atraktivne Lole. Sada konačno znamo i zašto!

Venecija, jedan od najromantičnijih gradova na svijetu, a njegovim čarima nije mogao odoljeti poznati virtuoz na čelu, Hauser i seksipilna pijanistica Lola Astanova.

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser i Lola Astanova (Foto: Instagram) Opa! Ipak ih povezuje nešto više? Naš poznati čelist objavio video u kojem ljubi lijepu brinetu

U tom bajkovitom gradu gdje su stvarala velika imena, Lola i Hauser su snimili crno bijeli spot u režiji Darka Drinovca.

Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 1 Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 1

'Love story', ljubavna priča, interpretirana na njihov način je poetična i senzibilna, kao i originalna tema iz istoimenog filma 'Love story', koja je ostala upečatljiva, te sinonim za ljubav koja ne prestaje.

Ovo je prvi zajednički spot mladih umjetnika, a već pri prvim najavama na društvenim mrežama, pobudio je interes, jer se nije mogla skriti izražena kemija između njih dvoje.

A i hrvatski modni dizajneri nastavljaju plijeniti pažnju svjetske javnosti. Posljednji primjer upravo je proslavljena pijanistica Lola Astanova koja u video spotu sa Stjepanom Hauserom nosi kreaciju Ivice Skoke. Obožavan među hrvatskim zvijezdama, Skoko je svojom glamuroznom haljinom osvojio i lijepu Lolu, koja poput prave dive blista na ulicama romantične Venecije u ljubavnoj priči s našim proslavljenim glazbenikom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene