Stjepan Hauser pohvalio se videom na Instagramu. Seksi i prekrasna pijanistica sjela je s njim, a ono što su odsvirali pravo je savršenstvo.

Galerija


Stjepan Hauser objavio je video koji će brzo privući pažnju svih njegovih obožavateljica, ali ne samo njih! Na Instagramu je podijelio snimku na kojoj svira u društvu jedne od najpoznatijih svjetskih pijanistica – Lole Astanove. Nakon nedavnog prekida s Jelenom Rozgom uhvatio se Stjepan violončela i zasvirao sa seksi Lolom.

U vrtoglavim štikalama i uskoj haljini Lola je zaokupila pozornost pa su se mnogi u komentarima divili ljepoti fatalne brinete. Prelijepa Lola također je podijelila video na kojem svira s Hauserom, napisavši: "Ovo je naš prvi put da sviramo zajedno, no obećavam da ću sljedeći put probati svirati s 'malo više osjećaja'".

Morate priznati, sjajan su duo, a zvuče savršeno. Lola Astanova inače je poznata pijanistica iz Uzbekistana, a svojim izgledom i talentom zaludila je svijet. Ona je pijanistica, skladateljica i producentica, a u SAD-u je prava zvijezda.