Kakva ljepotica!

Fatalna brineta u Hauserovu društvu: Objavili zajednički video, oduševit će vas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stjepan Hauser pohvalio se videom na Instagramu. Seksi i prekrasna pijanistica sjela je s njim, a ono što su odsvirali pravo je savršenstvo.

Stjepan Hauser objavio je video koji će brzo privući pažnju svih njegovih obožavateljica, ali ne samo njih! Na Instagramu je podijelio snimku na kojoj svira u društvu jedne od najpoznatijih svjetskih pijanistica – Lole Astanove. Nakon nedavnog prekida s Jelenom Rozgom uhvatio se Stjepan violončela i zasvirao sa seksi Lolom.

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser Lola (Foto: Instagram) Nakon plavuša - brineta! Ljubav ili dobar PR? Hauser se neko vrijeme zabavljao s Fani Stipković, a sada se ne odvaja od zanosne brinete

U vrtoglavim štikalama i uskoj haljini Lola je zaokupila pozornost pa su se mnogi u komentarima divili ljepoti fatalne brinete. Prelijepa Lola također je podijelila video na kojem svira s Hauserom, napisavši: "Ovo je naš prvi put da sviramo zajedno, no obećavam da ću sljedeći put probati svirati s 'malo više osjećaja'".

Morate priznati, sjajan su duo, a zvuče savršeno. Lola Astanova inače je poznata pijanistica iz Uzbekistana, a svojim izgledom i talentom zaludila je svijet. Ona je pijanistica, skladateljica i producentica, a u SAD-u je prava zvijezda.

 

Is there anything more beautiful and romantic than this melody?! @lolaastanova #music #passion #love #romantic #cello #piano #rachmaninoff #hauser #2cellos

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene