Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO: Instagram)
Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO: Instagram)

Stjepan Hauser u posljednje se vrijeme često druži s pijanisticom Lolom Astanovom. Je li među njima zaiskrilo?


Stjepan Hauser sve češće uživa u društvu seksi pijanistice iz Uzbekistana Lole Astanove. Naš violončelist nedavno je objavio video s fatalnom brinetom koji je oduševio baš sve, a sada je svoje pratitelje odlučio počastiti i nastavkom.

Vezani članci Lola Astanova i Novak Đoković Lijepa pijanistica koja se grlila s Đokovićem testirala se na koronavirus, objavila i rezultate Stjepan Hauser Njegovu šarmu teško je odoljeti iako sam priznaje da je ponekad bio kreten, a šuškalo se i da ljubi fatalnu Lolu

Zajedno su izveli djelo slavnog Sergeja Rahmanjinova, a njihova strastvena izvedba i ovog puta nije prošla nezapaženo. "Ponekad se stvaranje glazbe ne razlikuje mnogo od vođenja ljubavi", napisao je Hauser u opisu strastvenog videa koji je u samo sat vremena na Instagramu pregledan gotovo 20 tisuća puta.

Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO: Instagram)
Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO: Instagram)

"Ovo je maestralno", "Ne može biti više seksi", "Gorite", glase samo neki od komentara ispod objave. Njihova strast mnoge je oduševila, a njihova bliskost u posljednje vrijeme mnoge i natjerala da se zapitamo ljubi li Hauser ponovno? Zasad o tome možemo samo nagađati, no ako je doista riječ o ljubavi, sigurni smo da na potvrdu nećemo dugo morati čekati.

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on