Brooklyn Beckham i Hana Cross zabavljali su se na glazbenom festivalu Coachella u Kaliforniji.

Galerija


Mladi Brooklyn Beckham, sin slavnog sportaša Davida i modne dizajnerice Victorije, snimljen je kako uživa u društvu djevojke Hane Cross na mega popularnom glazbenom festivalu Coachella održanom proteklog vikenda.

Vezani članci Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Sin nogometaša iznenadio sve najnovijom tetovažom u svojoj kolekciji, posvetio ju lijepoj zaručnici Brooklyn Beckham i Nicola Peltz (Foto: Profimedia) On je dijete poznatih roditelja i zavodnik koji mijenja cure kao čarape, no od nove se ne odvaja

Brooklynu i Hani nisu nimalo smetali brojni paparazzi na čijoj su se meti našli, dok su razmjenjivali nježnosti tijekom partijanja. Osim u glazbenim koncertima, zaljubljeni je par uživao u druženju s prijateljima, brzoj hrani, a u jednom im se trenutku pridružio i Brooklynov mlađi brat Cruz s kojim je Hana podijelila fotografiju na svom profilu na Instagramu.

Naravno, nije izostala ni ona s Brooklynom uz koju je objavila i dva emotikona u obliku srca.

Hana je za festivalski vikend odlučila odabrati poprilično ležerne odjevne kombinacije, pa je se najčešće moglo vidjeti kako šeće u grudnjaku i kratkim hlačicama.

Trodnevni glazbeni festival Coachella u Kaliforniji svake godine okupi brojne zvijezde i influencere koje ne žele propustiti to "it događanje".

Bivša supruga Borisa Beckera slučajno pokazala gole grudi na prepunoj plaži!