Nije ih briga za poglede

Skroz su se opustili: Beckhamov sin nije se odvajao od nove djevojke koja je šetala samo u grudnjaku

Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Hana Cross (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) +0 Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Galerija

Brooklyn Beckham i Hana Cross zabavljali su se na glazbenom festivalu Coachella u Kaliforniji.

Mladi Brooklyn Beckham, sin slavnog sportaša Davida i modne dizajnerice Victorije, snimljen je kako uživa u društvu djevojke Hane Cross na mega popularnom glazbenom festivalu Coachella održanom proteklog vikenda.

Pogledaj i ovo Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Novi dečko? S bivšim se dečkom fizički obračunavala u javnosti, a sada je uhvaćena u 4 ujutro sa slavnim komičarom

Brooklynu i Hani nisu nimalo smetali brojni paparazzi na čijoj su se meti našli, dok su razmjenjivali nježnosti tijekom partijanja. Osim u glazbenim koncertima, zaljubljeni je par uživao u druženju s prijateljima, brzoj hrani, a u jednom im se trenutku pridružio i Brooklynov mlađi brat Cruz s kojim je Hana podijelila fotografiju na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross) on

Naravno, nije izostala ni ona s Brooklynom uz koju je objavila i dva emotikona u obliku srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross) on

Hana je za festivalski vikend odlučila odabrati poprilično ležerne odjevne kombinacije, pa je se najčešće moglo vidjeti kako šeće u grudnjaku i kratkim hlačicama.

Trodnevni glazbeni festival Coachella u Kaliforniji svake godine okupi brojne zvijezde i influencere koje ne žele propustiti to "it događanje".

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lilly Becker (Foto: Profimedia) Lilly Becker (Foto: Profimedia) Lilly Becker (Foto: Profimedia) Lily Becker (Foto: Instagram) +2 Boris Becker Barbara Feltus (Foto: Getty) Celebrity Bivša supruga Borisa Beckera slučajno pokazala gole grudi na prepunoj plaži!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene